Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

NO LAUNDRY NO CRY
Kun koti on pieni ja kuvauspaikat hakusessa, täytyy käyttää mielikuvitusta. Toisinaan inspiroiva kuvausympäristö voi kuitenkin löytyä lähempää kuin heti uskoisikaan. Oman talonyhtiön pyykkitupa inspiroi... saattoipa ehkä lähteä jo vähän lapasestakin tämä homma... ;)

EK:n satiinista ommeltu paita on tehty Ottobren kaavalla. Muokkasin kaavaa reilusti, koska se oli alunperin ihan älyttömän leveä ja muutenkin kummallisen mallinen. Lisäksi kuosittelin (aah, viimeinkin pääsin käyttämään tuota niin prolta kuulostavaa termiä!) kaavaan uudenlaisen kaula-aukon. Tämä nyt on tällainen vesiputouksen esiaste. Seuraavaan paitaan sitten vähän reilummin valuvaksi.

Valkoinen, pehmeäksi tikkailtu jakku on kaupasta ostettu ja joululahjana saatu. Se oli kuitenkin alunperin pussimallinen paita. - Malli, joka ei todellakaan sovi minulle. Niinpä kavensin sivusaumat suoriksi, leikkasin sen edestä auki ja ompelin vetoketjun kiinni. Ihan käyttis siitä tuli.

Tämäkin ompelus on osa tammikuussa lanseeraamaani Renew Mama -projektia. Siitä voit lukea tarkemmin täältä


9 kommenttia

 1. niin hienot kuvat ja hauskat :D

  VastaaPoista
 2. Vähänkö hienot kuvat!! Ja tyylikäs paita, tykkään!

  VastaaPoista
 3. Upea paita ja ihanat retro-kuvat.

  VastaaPoista
 4. Renew-projektin tuloksetkin ovat jo näkyvissä 😄 Hieno paita jälleen!

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus! :D hyvä hyvä!

  VastaaPoista
 6. Tosi hauska idea ja vanhanaikaiset kuvat... Kukas ne otti? Ekaks katsoin et "onpas Sannan näköinen toi kuvassa oleva.." Mut sehän on
  Sanna!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kivoista kommenteista! Hauska kuvaussessio tuo olikin, vaikka itse olin ihan kuoleman väsynyt kuumeisen lapsen valvotettua monta yötä putkeen. On aika hauskaa, miten ideat lopulta syntyvät. Ensin ei ollut oikein mitään kivaa kuvauspaikkaa. Katselin ikkunasta ulos harmaaseen maisemaan ja katseeni kiinnittyi pesutupaan. Siinä silmänräpäyksessä mieleeni tuli visio 50-lukutyylisistä tyylikäs perheenäiti -tyyppisistä kuvista vähän överimeiningillä. Tuo mainostarina tuli sitten oikeastaan itsestään sen jälkeen, kun olin käynyt otetut kuvat läpi. Niitä ei siis mitenkään varsinaisesti mietitty ennakkoon tuota "tarinaa" varten. Liisa: valokuvaajana hovikuvaajani eli Petri tietty. :)

  VastaaPoista

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.