MIKÄ KOTOTEKO?

Kototeko on DIY-elämäntapaa ylistävä blogi, jonka keskiössä ovat ideat, vinkit ja ohjeet. Blogissa julkaistaan myös toimitettua sisältöä ajankohtaisista, DIY-aihepiiriin liittyvistä ihmisistä, ilmiöistä ja yrityksistä. Blogi painottuu omatekoiseen pukeutumiseen ja piensisustamiseen.

Kototekijä rakastaa ompelua ja Refashion-projekteja ja ottaa ensiaskeleitaan puikkojen ja koukkujen heiluttelijana. Kototekoa tekee helsinkiläinen kahden lapsen äiti ja markkinoinnin ammattilainen, joka käyttää lähes kaiken liikenevän aikansa käsitöihin ja niihin liittyvään sisällöntuotantoon. Kototekijän sydän sykkii DIY-tekemisen lisäksi lisäksi ekologisuudelle sekä kotimaiselle designille ja tuotannolle.

Paloni DIY-elämäntapaa kohtaan on niin suuri, että kotimme hiljennyttyä ja lastemme käytyä nukkumaan, hyppään vielä hetkeksi sisään Kototeon maailmaan: ompelen, neulon, haalin kasaan mitä erikoisempia tuunausmateriaaleja tai istuudun hetkeksi läppärini ääreen naputtelemaan postausta, käsittelemään valokuvia tai editoimaan videota. Aamuisin istuuduttuani metroon, kaivan käsilaukustani esiin rakkaan muistikirjani: luonnostelen juttuaiheita ja blogipostauksia.

Kototeko on elämäni suuri rakkaus. - Toivottavasti sinäkin rakastut siihen. :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)