Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

Solmeile näyttävä, mutta helppo boho-lettilyhty - osallistu myös yhteissolmeiluun!

makrameelyhdyn solmeiluohje

makrameelyhdyn solmeiluohje

Makrameelyhdyn solmeiluohje

Makrameelyhtyjen solmeileminen on ihanaa! Melko nopeaa ja lopputulos on silti näyttävä. Sama pätee tähänkin boho-henkiseen lettilyhtyyn. Lettilyhty toimii kivasti myös maljakkona vaikka heinille.

Lyhdyn juju on lettisolmuissa, joiden solmeileminen on todella koukuttavaa. Letti syntyy joutuisasti ja on letin muotoutumista on hauska seurata. 

Käytin solmeiluun Lankavan Chunkymoppia. Yhtälailla tähän sopii myös esimerkiksi Minimop. Chunkymopilla letistä vain tulee muhkeampi. Näissä lyhdyissä on sen verran muhkeutta, että valoa varten hapsuja kannattaa hieman niputella tai halutessaan ne voi jättää myös avaamatta. 

makrameelyhdyn solmeiluohje

Tein mallista kaksi eri versiota: yksinkertaisemman kaksilettisen ja toisen, jossa reunaa kiertävät tasosolmunarut. Postauksen lopusta sekä Instagram TV:stäni löydät ohjevideon, jossa on ohjeet näihin kumpaankin.

Muistathan, että lasilyhdyissä ei kannata paloturvallisuussyistä polttaa oikeita kynttilöitä. Käytä siis ledi-kynttilöitä tai -valoja.

Katso myös ohjeeni peruslyhtyyn 

KATSO VIDEO-OHJE BOHO-LETTILYHTYYN!OSALLISTU YHTEISSOLMEILUUN!

Ja hei, osallistuhan sinäkin järjestämääni makrameelyhtyjen yhteissolmeiluun! Solmeiluaikaa on kuukausi ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Lankavan makrameelankasetti: vapaavalintaisin värein 1 kerä Chunkymoppia ja 1 kerä Minimoppia. Kumpaakin 700 gramman kerät. 

makrameeyhteissolmeiluYhteissolmeilun aikana aion julkaista useita ohjeita erilaisiin lyhtyihin. - Tervetuloa mukaan solmeilemaan! Jos olet Instagramissa, jaa kuvasi tägillä #kototeonlyhtysolmeilu.

Lue myös:Ei kommentteja

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.