Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

MIKÄ KOTOTEKO?

Kototeko on käsitöihin painottunut kotoilublogi, jossa otetaan ilo irti kotielämästä: surffataan ideahurmoksen aallonharjoilla, ommellaan, heilutellaan virkkuukoukkua, tehdään vanhasta uutta, kokeillaan uusia tekniikoita, sisustetaan ja herkutellaan. Arkea juhlistetaan spontaaneilla koti-spa-hetkillä tai nuivean maanantain tainnutuskakuilla.

Kototekoilu ei vaadi hulppeita puitteita tai edes huimia käsillätekemisen taitoja. Se on asenne ja tapa elää kotiarkea innostuen, inspiroituen ja uusille ideoille avoimena. Kototekijälle koti on Hop Lop + Linnanmäki potenssiin sata. Villasukat jalkaan, mukillinen kahvia ja sit mentiin!

Kototekoa tuottaa helsinkiläinen kahden lapsen äiti ja markkinoinnin ammattilainen, jolla on ehtymätön into tarkastella maailmaa luovasti, tarttua uusiin ideoihin ja kokeilla mitä järjettömämpiä ideoita. Luovan moodin ottaessa valtaansa kototekijä osoittaa poikkeuksellista kyvykkyyttä kodin sotkemiseen. Kodin sotkemiskiihtyvyys nollasta sataan on muutamia minuutteja. Ei kerrota Mari Kondolle.

Blogiyhteistyötä?

Haluaisitko tehdä yhteistyötä kanssani? Blogini ja sen Instagram-tili kasvavat tasaiseen tahtiin. Kototeko tavoittaa kotoilusta kiinnostuneet naiset - erityisesti käsitöitä harrastavat.

Blogini yhteistöihin sopivia teemoja ovat esimerkiksi:

- käsityöt: niihin liittyvät materiaalit, yritykset, tapahtumat, kirjat jne.
- ruoka ja leivonta
- koti ja sisustaminen: erityisesti materiaalit ja tarvikkeet
- kauneudenhoito: kotikosmetiikka, luonnonmukainen kauneidenhoito

Olen tehnyt yhteistyötä mm. seuraavien yritysten / brändien kanssa: Husqvarna Viking (pitkäkestoinen yhteistyöt), Taito-Uusimaa, Nosh Organics, Eurokangas ja Almandini.

Ota yhteyttä!

Markkinoinnin ja sisällöntuotannon ammattilaisena osaan ideoida brändiisi sopivat yhteistyömuodot ja sisällöt. Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin. Minut tavoitat parhaiten meilitse: kototekoblog@gmail.com


Ei kommentteja

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.