Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

Joutsenlampea itähelsinkiläisittäin

Minun mielestäni multitasking on erityislahjakkuus. Tai ainakin erittäin hyödyllinen ominaisuus. Mieheni ei ole siitä kyllä aina ihan samaa mieltä... Tai ymmärrän kyllä, että se keskivaihe, jossa kaikki pallot ovat yhtä aikaa ilmassa, saattaa sivusta seuraavasta vaikuttaa hermostuttavalta ja kaoottiselta, mutta kaaosvaihe on ohimenevä. - Ainakin useimmiten. Noilla sanoilla yritin psyykata miestäni 40-vuotissynttäreideni juhlapäivänä. Ensimmäisten vieraiden tuloon oli aikaa muutama tunti ja siinä kohtaa työn alla olivat vauvan hoidon ohessa suolaiset ja makeat muffinit - niin ja tämä mekko... Mutta valmista tuli ja kotikin oli siisti ennen vieraiden saapumista. Tosin ilman äitini siivousapua olisi ehkä saattanut tulla kiire. 

Näin vilauksen tästä kankaasta Facebookin Saumanvara-ryhmässä ja päätin heti, että tuota on saatava itsellekin. Jo tilaushetkellä tiesin, millaisen vaatteen aion kankaasta tehdä. Kuvan raportti eli siis tuo kuvan kokonaispinta-ala oli sen verran matala, että sekä ylös että alas oli lisättävä toista kangasta. Musta, hivenen kiiltäväpintainen trikoo toimi mainiosti. Hivenen paksumpaa olisi saanut olla, mutta ei löytynyt tuohon hätää.

Tästä mekosta voin sanoa ylpeästi ja täysin prolta kuulostaen, että tämä syntyi oikeastikin tosi nopeasti surauttamalla. Ja lopputulokseen oon kyl tyytyväinen. Tykkään kovasti. Kaula-aukko on tosin sen verran avara omaan makuuni, että alla on pidettävä korkeampikaula-aukkoista toppia.

Kangasta jäi vielä jäljelle. Siskoni tilasi siitä itselleen mekon. Raaskinkohan luopua vai pitäisiköhän tilata siskolle vielä oma pätkä kangasta, mikäli on tarjolla...
Note to myself: jatkossa, vaatteen voi myös silittää ennen kuvaamista.
Ai niin mekon kaavana jälleen kerran hyväksi koettu Linnelin MIW. Musta kangas on Eurokankaasta. Ja tuo ihanainen joutsen-/tiirakangas taas... hmm.. Muistaako joku, missä verkkokaupassa sitä myytiin? En nyt millään saa päähäni. --> Nuppuneulan ansiosta muistin palautus elikkäs kangas on peräisin Seliasta. Ja jos joku nyt ihastui tähän kankaaseen niin pahoittelut, koska kuulemma sitä ei enää ole kaupan. Sniisk. Onneksi olin kerrankin nopea aikeissani, enkä jäänyt jahkailemaan ostopäätöstäni. :)

5 kommenttia

 1. Kaunis! Mulla kangas oottelee vielä kaapissa. Siitä oli tarkoitus tehä taulu + tyynyt, mutta saisi siitä varmaan lisäksi vaattenkin... Hmmm... :)
  Ps. Kauppa on Selia. :)

  VastaaPoista
 2. Tämä on kaunis ja hienosti toteutettu. Olen selkeästi ajatellut oman kankaani tekemistä liian vaikean kautta.

  VastaaPoista
 3. Voi miten upea mekko! Paljon onnea jälkikäteen!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, kun osaat! Kaunis kangas, mekko & malli! Terkut Uudesta-Seelannista :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kiitos! Ja Nuppuneulalle kiitokset kangaskaupan täsmennyksestä! :)

  VastaaPoista

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.