Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

Born Again Sponsor T-Shirts

Keväällä ne tulevat jälleen. Ilmestyvät kuin tyhjästä. Eivät kuitenkaan täysin ennakoimatta, vaan ennalta sovittuna ajankohtana. Ei tarvitse olla edes kovin tarkkasilmäinen bongatakseen tämän lajin vuoden tiheimmän esiintymän. Yksilöitä tuosta parvesta on kuitenkin vaikeampi eritellä, sillä kauempaa katsottuna ne näyttävät täysin identtisiltä. Ei, kyse ei ole peipposista tai pääskysistä, vaan ihan hillittömästä määrästä (keski-ikäisiä) naisia. Tänäkin vuonna, jossain kohtaa toukokuuta ne sonnustautuvat jälleen yhtenäiseen univormuunsa ja aloittavat riittimäisen vaelluksensa Olympiastadionin kulmilta. Kymmenen kilometrin mittainen katkeamaton nauha naisia... Naisten Kymppi.

Jokaisesta Naisten Kympistä jää muistoksi tapahtuman tunnuksella ja lukuisilla sponsorilogoilla varustettu T-paita. Joskus nuorempana muistan ajatelleeni, että keski-ikäiset naiset käyttävät paitoja tapahtuman jälkeen todistaakseen, että ovat harrastaneet liikuntaa edes sen yhden tapahtuman verran. Ilkeästi ajateltu! Vuodet vierivät.... Ja klonks... Auts! Pilkka osui omaan nilkkaan: keski-ikäinen, mikä keski-ikäinen ja takana monen monta Naisten Kymppiä. Koska en kuitenkaan halua näyttää vuoden ympäri kävelevältä, juoksevalta tai jumppaavalta Naisten Kympin mainokselta, oli tilanteelle tehtävä jotain. Hyvälaatuisia paitoja en halunnut poiskaan heittää. 

And the story goes like this.TOP 1TOP 2TOP 3


STOP! Nyt seuraa tämän Shown "Vedä matto jalkojesi alta" -osio. Kuvittelitko tosiaan, että näytän oikeasti näin rimpulalta (viitaten yllä olevaan kuvaan)? Väärin luultu! Yllä oleva kuva on todella hyvä osoitus siitä, miten paljon kuvakulmilla voi vaikuttaa lopputulokseen. Illuusio on lähes täydellinen. Jos kuvan ottaisi suoraan edestä tai takaa ja aivan itseni tasolta, olisi lopputulos aika monta kiloa tanakampi. Mieltä ylentävää toki. Harmi, ettei peilistä kurkistele ihan samanlaista näkymää. Pisteet kuvaajalle! :)
Että tämmöistä. Minusta näistä sukeutui lopulta aika kivoja. Mr. Adidas voi kyllä anoa lupaa näiden mallien saamiseksi omiin kokoelmiinsa - kunhan hinnasta sovitaan. ;) Mikäs on oma suosikkisi? Minä pidän eniten tästä viimeisimmästä eli vihreästä. Jotenkin se on tasapainoisin kokonaisuus.

Ja tämä ompeluhomma oli siis oma starttini lanseeraamaani Renew Mama -proggikseen. Ja miksikö aloitan juuri jumppavaatteista? No, tietenkin siksi, että kaikki lähes naiset toteavat vuoden alussa, että henkilökohtainen nahkanaulakko on päässyt pullistumaan sitten joulua edeltävien aikojen. Ja todellinen nainen ei aloita kuntokuuriaan ennen kuin siihen on olemassa sopivat, treenimotivaatiota nostattavat vaatteet. Nih.

Jaahas, no niin ja siellä yleisön joukossa olikin jo käsiä pystyssä. Aivan oikein! Kaikkein vikkelämielisimmät ehtivätkin jo esittämään kysymyksen: mitä, mitä, mitä tapahtuikaan urheilutoppiompelun ylijäämämateriaalille? Kaikista hihoista kun ei tehty taskuja... Noh.
Hauskaa loppuviikkoa! 
3 kommenttia

  1. :D hauska postaus ja hienoja jumppapaitoja. Itse olen ihan käsittämättömän laiska uudistamaan vanhaa, joten erityispisteet reippaudesta :)

    VastaaPoista
  2. Aivan käsittämättömän hienoja uudistuksia! Todella luovaa :)

    VastaaPoista

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.