Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

Mökkiekoilua: vinkkejä mökkipuutarhaan ja puskaruokailuun

Mökkiekoilua-podcast-sarja jatkuu. Kahdessa ensimmäisessä juteltiin luovasta tilasta ja vanhojen tekstiilien kierrätyksestä. Seuraavissa kahdessa osassa sukelletaan mökkipuutarhaan ja lähipuskiin.


Mökkiekoilua on kesäinen, mökkielämään keskittyvä podcast-sarja, jossa jutellaan mm. kierrätyksestä, vanhojen tekstiilien hyötykäytöstä, puskaruokailusta ja luonnon kosmetiikasta. Sarja on tehty alun perin paikalliseen nettiradioon. Koska podcastien teemat liippaavat läheltä ja osaltaan osuvat täysin blogini sisältöön, ajattelin julkaista yhdeksän osaisen podcast-sarjan myös blogissani. Podcasteissa ovat äänessä biologi, käsityöharrastaja Jaanika Blomster ja allekirjoittanut. Toivottavasti sarjasta on sinulle iloa.

Millaiset kasvit soveltuvat kesämökille, mitä kasvien valinnassa kannattaa ottaa huomioon? Mm. näihin kysymyksiin vastaa podcast numero kolme. Asiantuntijana biologi Jaanika Blomster. Podcastin pääset kuuntelemaan täältä.

Mitä on hortoilu ja mitä aloittelijan kannattaa ottaa huomioon? Mitä kasveja voi hyödyntää ravintona.
Tässä podcastissa äänessä eniten allekirjoittanut, villiyrtteilyyn hurahtanut. Podcastin pääset kuuntelemaan täältä.

Mökkiekoilua-sarjan aiemmin julkaistut osat löydät täältä.

Mukavaa viikkoa! :)

3 kommenttia

 1. Hauskaa! Sinähän olet sellainen salainen puska-ase oikein 😱. Olen minäkin hortoillu... meillä taitaa vaan olla sillä eri merkitys 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh emmänytiijä. Ehkä mä oon. 🙂 Kivaa ja inspiroivaa hommaa! Ja joo taidan kyllä sen toisenlaisenkin hortoilun. Nimim. "olisinko tässä, jollei navigaattoreita ois keksitty" 😂

   Poista
  2. Kas kas samaa siis harrastettu! :D tänään on kuuntelun vuoro tuohon podcastiin... meneen sateen ropistessa taas pihalle kuuntelemaan. Mukava saada uusia juttuja... kaipaisin jotain uutta luettavaakin... tänään on aikaa etsiä!

   Poista

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.