Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

NÄISTÄ INSPIROIDUN

Inspiraatiota ompeluksiini haen milloin mistäkin. Seuraan blogeja melko paljon, samoin nykyisin myös Insta-tilejä. Aika harvaa kuitenkaan tilaan Bloggerin tililleni. Ulkomuistista käyn vierailulla suosikkiblogeissani silloin, kun siltä tuntuu. Osaa taas seuraan Instagramin tai Facebookin kautta ja pujahdan blogiin kiinnostavan kuvan tai päivityksen kautta. Suomalaisia ompelublogeja seuraan pitkälti FB:n ompeluryhmien kautta.

Suosikkiblogejani yhdistävä piirre on se, että niiden tekijät ovat paitsi luovia, myös inspiroivia persoonia. - Aika monia heistä yhdistää lisäksi tietynlainen valoisuus ja energisyys (vrt. Tilly, Oona Balloona ja House of Pinheiro) tai sitten suloinen aitous (Guthrie).

Suosikkiblogejani yhdistävä piirre on myös sisällöllinen ja visuaalinen laadukkuus. - Blogeja on nykyisin niin paljon, että valitettavasti taidokkainkin ompelus kärsii, mikäli se on kuvattu huonosti.
Olen parantumaton esteetikko ja nautin kauniista kuvista. Niin ja kyllä minä rakastan värejä. Nykyisin olen alkanut pitämään myös hillitystä tyylikkyydestä, mutta aika moni suosikkiblogeistanikin on kuvien osalta iloisen värikkäitä.

Näitä blogeja olen seurannut jo melko pitkään:


Uusimpia blogituttavuuksia:

Tämä on uusin ulkomainen blogilöytöni. Siis aivan mielettömän upea! Suosittelen kurkkaamaan:

Ada Spragg - Not Your Nanna Sewing
Hedi

Ja kotimaisista uusimmat:


Ohessa muutamia seuraamiani Instagram-tilejä:

Creative Bug
Pilar_Bear
Love Sewing Magasine
Style_inspo
Vimmacompany
Pisamoi
Namihan
Eilentein
Lauragoestoneverland
Palanutta
Mehukekkerit
The Little Village

Nyt ei jostain syystä tule muita mieleen, vaikka seuraan muitakin. Otan mielelläni vastaan blogi- ja Insta-suositteluita! 
Ei kommentteja

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.