Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

NUPPU PRINT COMPANY, JAPANI-HENKINEN MEKKO JA ARVONTA


nuppu print company
Yhteistyössä: Nuppu Print Company

Suomalainen Design, ekologiset arvot ja hurmaavat kukkaprintit. Tuon täydemmäksi ihanuuden huipentumaa ei yksi virke voi kerta kaikkiaan voi päästä! - Vai mitäs tuumaat? Törmättyäni netissä ensimmäisen toimintaansa käynnistelleeseen Nuppu Print Companyyn olin myyty. 

Uteliaana seurasin Instagramissa suunnittelutyön etenemistä: ensimmäisten ääriviivojen piirtymistä paperille, ensimmäisten piirrosten muuntumista kuoseiksi – kankaiksi ja toinen toistaan viehättävämmiksi paperituotteiksi. Ihastelin ja huokailin. Sain kunnian päästä testaamaan Nupun ihka ensimmäisiä kankaita. Tällaista niistä syntyi. Valitsemani kangas on ohutta puuvillaa, nimeltään Sydäntalvi.




nuppu print mekko
nuppu print design
VANHAA JA UUTTA, PEHMEÄÄ JA SÄRMIKÄSTÄ

Nupun kuoseissa on mielestäni häivähdys Japani-henkeä yhdistettynä skandinaaviseen tyyliin. Sen vuoksi halusin tehdä kankaasta vaatteen, jossa olisi viitteellisesti kimonohenkeä. Tekemäni mekko on yhdistelmä  vastakohtia: uutta ja vanhaa – herkän kevyttä ja ryhdikkään särmikästä. Kukkaprintti pääsee mielestäni myös paremmin oikeuksiinsa, kun sitä rytmittää yksivärisen kanssa. Musta tuntui värinä sopivalta juuri tähän vuodenaikaan. Jos olisi kevät, olisin todennäköisesti yhdistänyt kuosin valkeaan. 

Mekon mustat osat ovat peräisin vanhoista miesten prässihousuista. Yläosa on lahkeista, hihansuut ovat suoraan irti leikattua housun vyötärökaistaletta. Ne tuovat hihansuihin kivan ryhdikkään painon tunteen. Mekon malli on omaan skaalaani nähden aavistuksen turhankin väljä. Olisin oikeastaan halunnut tehdä siitä istuvamman, mutta en kerta kaikkiaan löytänyt sopivaa kaavaa. Saatan vielä aavistuksen kaventaa mekkoa nykyisestä, mutta menee se noinkin. 

Ajelimme tänään Porvooseen viettämään kaunista syyspäivää. Niissä puitteissa kuvattiin samalla tämä uusi mekkokin. Halusin postauksen kuviinkin kontrastisuutta: pehmeän kukkamaailman vastapainoksi rosoisuutta.

MIKÄ NUPPU PRINT?

Nuppu Print Company on kahden naisen todeksi tullut unelma. Oli todella inspiroivaa keskustella Nupun äitien, Sadun ja Jennin kanssa: nähdä naisten silmien säihke ja kuulla äänien kiihkeä innostus. – ”Nuppuja” kuunnellessa on helppo ymmärtää, miksi ihmisten tulisi kuunnella omaa sisäistä ääntään, eikä vaientaa sitä arjen realiteettien alle.

Nupun valikoimiin kuuluu tällä hetkellä puuvillaa, puuvillapellavaa ja trikookankaita sekä paperituotteita. Kaikki kangaskuosit ovat yhdisteltävissä kivasti toinen toisiinsa. Oma kiva nyanssinsa on mielestäni siinä, että kaikki Nupun kuosien kukat ovat suomalaisia. Suloisuuden maksimoimiseksi kuoseihin on piilotettu pikkuinen yllätys: jokaisessa kuosissa on siellä täällä kukkasissa uinumassa pienen pieni lintu. :)

Pääsin myös ottamaan näppituntumaa Nupun trikooseen. Trikoossa on kahdeksan prosenttia elastaania, jonka johdosta se palautuu todella hyvin. Jatkossa yrityksen valikoimiin kuuluu myös pussukoita, vaatteita ja aika näyttää, mitä muuta. Nupun trikoo on Gots-sertifioitua luomupuuvillaa ja puuvillat Ökö-tex-sertifioitua. Yrityksen tavoitteena onkin toimia mahdollisimman ekologisesti. 

Markkinoinnin ammattilaisena erityismaininta Nupulle kauniista ja viimeistellystä graafisesta ilmeestä, ihastuttavista kuosien nimistä sekä viimeistellystä paketoinnista: silkkipaperin kaltaiseen rapisevaan paperiin kääritty kangas kauniine vyötteineen sekä kortiksi painettuine pesuohjeineen tekevät arjesta suorastaan luksusta. 

Nuppu Print

OSALLISTU ARVONTAAN!

Minulla on iloa tarjota teille, ihanille seuraajilleni arvonta, jossa on tarjolla seuraavat palkinnot:

Osallistumisen ehtona on siis se, että olet blogini seuraaja joko Facebookissa tai Instagramissa. Voit liittyä seuraajaksi nyt, mikäli et jo ole. Osallistumisaikaa on 11.9.2016 saakka.

Osallistumaan pääset tästä, KLIK!

Onnea matkaan! :)

nuppu print
nuppu print

 Mitäs sinä puuhailit viikonlopun aikana? Mukavaa viikkoa! :)




12 kommenttia

  1. Vaikuttaa aivan ihanalle putiikille! Ja kangas, josta olet ommellut on ihan hurmaava. Ilman muuta arvonnassa mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös vain ookin! :) ja tykkään kovasti kyl niistä muistakin.

      Poista
  2. Onpa kaunis mekko ja ihanat kuvat. Näkee oikein kuinka nautit aurinkoisesta syyspäivästä ja kauniista uudesta mekosta :). Minä myös olen Instan puolella seurannut Nupun tarinaa mielenkiinnolla, ihanaa että joku kotimainen yritys panostaa muihinkin kangaslaatuihin kuin trikoisiin!Oma kangaspalani odottaa leikkuuta, taidan kuitenkin pysyä siinä alkuperäisessa suunnitelmassa ja ommella siitä hienostuneen rennon paitapuseron. Paitapuserot jostain syystä houkuttelevat pitkästä aikaa kovasti :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Krista! No eiks ookkin joo ja vielä et panostetaan ns. aikuiskuoseihin. Tai toki näistä voi lapsillekin tehdä. No mut tiedät varmaan mitä tarkoitan. Odotan innolla, millaisen puseron teet! :)

      Poista
  3. Kiva mekko ja kiva arvonta :) Mukava tapa laittaa lomakkeen kautta osallistuminen, tykkään siitä! :) Mutta toivottavasti tuo puhelinnumeron ja osoitteen kerääminen ei säikäytä muuten arvonnasta kiinnostuneita osallistujia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Osallistujamäärästä päätellen ei näytä säikäytäneen. :) Oon käyttänyt lomakkeita arvonnoissani jo aika pitkään. Osallistumisten kerääminen kommenttikentissä on niin kömpelöä. Kävin kummiskin lisäämässä vielä lomakkeeseen tiedon et yhteystietoja käytetään vain mahdollisen palkinnon postitukseen.

      Poista
  4. Aivan ihana kuosi, aika epäsuomalainen minusta. Ihana huomata, että kotimaiseen kuosisuunnitteluun tulee tällaista variaatiota myös. Ja tuohon mekkoonhan tää istuu täydellisesti. Niin kaunis kontrastikankaineen kaikkineen! Ja ihailen myös näiden Nupun perustajien rohkeutta kurotella kohti unelmiaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Sinikka! Ja yhdyn tuohon Nupun ihailijoiden kuoroon. :)

      Poista
  5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  6. Minä olen kanssa instan puolella ihaillut Nuppu printin kankaita, erityisesti puuvillapellavaa<3 Kerrassaan ihastuttava puoti, johon on panostettu ihan täysillä. Kaikki nuo ihanat pikkujutut, kauniisiin käärepapereihin käärityt kankaat, kortit ym. Tykkään:)
    Upean mekon olet ommellut! Kukkaprinttiin yhdistetty musta ryhdittää tosi kivasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo Nuppu on kyl tosi huolella mietitty juttu ja kaikki ihanan viimeisteltyä. On ihan eri fiilis saada kauniisti pakattu kangas pelkkään muovipussiin sullotun sijaan.

      Poista
  7. Nuppu osastoineen ihastutti Kädentaidot -messuilla! 💕 Tuija

    VastaaPoista

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.