Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

Pilvenpiirtäjiä syystaivaan alla


"Ai onks tää mulle? Mä luulin et tää on isille. Wau!" Kommentista voisi päätellä ekaluokkalaisen tykästyneen uuteen paitaansa. Paita on taas toteutettu "jotain uutta, jotain vanhaa" -ideologialla. Valkoinen puuvillatrikoo on Marimekon. Hihat ja etumuksen tekstipainotteinen kuva saksittu talteen isoveljelle pieneksi käyneestä paidasta. Pilvenpiirtäjät tussailin taustalle tekstiilitussilla. 


Olisin halunnut piirtää rakennukset teräväkärkisellä ja pikimustalla tussilla. Sellaista ei nyt vain ollut ulottuvilla, niin piti tyytyä tuohon jo hivenen liian käytettyyn tussiin. Voi olla, että piirtelen vielä päälle uudella tussilla jossain kohtaa. Mut menköön nyt väliaikaisesti ainakin. 

By the way: onnistuin silittämään ja ompelemaan kuvan aavistuksen vinkkeliin. No, onneksi tuon ikäiset eivät ole kovin paljoa paikoillaan, niin eipä sitä juuri käytössä huomaa. :) Onkos muuten teillä muilla vaikeuksia saada ala-asteikäisiä poikia pukemaan kesän jälkeen syksyn viiletessä päälleen jotain muutakin kuin T-paita....

1 kommentti

  1. Minusta on kiva että pilvenpiirtäjät ovat harmaalla. Yhdistyy mainiosti musta-harmaa-valkoinen kokonaisuudeksi. :)

    VastaaPoista

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.