Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

KESÄHAALARI PIKKUTYTÖLLETää ois nyt tässä. Playsuite. As Simple as that. Enpä muista, milloin olisin istunut koneen ääreen sanattomana. Nyt ei vain kertakaikkiaan ole yhtään mitään sanottavaa. Siispä säästän teidän nyt joutavanpäiväiseltä jaarittelulta. Katselkaa kuvia. :) 

Haalarin idean sain netin syövereistä löydetystä amerikkalaisesta lastenvaatekaupasta. Kaavaa ei ollut. Mittasuhteita mallailin tytön housuista ja paidoista. Kankaasta en osaa myöskään sanoa mitään. Ostin sen joskus useampi vuosi sitten Kangashamstereista, Hörselön kangas on myöskin jotain kaapin perukoilta löydettyä puuvillaa. Aavistuksen turhan jämäkkää tähän tarkoitukseen, mutta väri mätsäsi täydellisesti. 


Mieheni mielestä tämä on mauttomin tekemäni asu. - Saanhan olla eri mieltä? 

P.S. Ylihuomenna eli keskiviikkona ilmestyy "Kuosin takana" -juttusarjan seuraava osa. Siinä kuosin takaa löytyy persoona, jonka kuoseja tapaa pääsääntöisesti valmiina vaatteina, mutta jonkin verran myös kankaina, jos hyvin sattuu. 

P.P.S. Vielä muutama tunti aikaa osallistua juhannusarvontaan!
2 kommenttia

  1. Oi! Tästä tuli kyllä hymy huulille, ihastuttava kerrassaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Aino-Maria! Tuo playsuite on aika kiva asu ylipäätäänkin. Ois kiva tehdä hihallinenkin versio. Kun en usko että tätäkään tulee juuri pidettyä ilman t-paitaa. Pilvisellä on liian kylmä ja aurinkoisella taas pienen ihmisen iho liian herkkä et viitsisi niska-hartiaosastoa pitää noin paljaana.

      Poista

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.