Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

JÄÄHYVÄISET KESÄLLE - DIY-KESÄVAATTEIDEN ULKOILUTUSTA VALLISAARESSA

Elokuisissa hellepäivissä on ihan oma tunnelmansa. Vaikka ilma olisi helteisen kuuma, jossain taka-alalla tuntuu syksyn painovoima. Muutama viikko sitten kävimme perheemme kanssa päiväretkellä Suomenlinnan naapurissa sijaitsevassa Vallisaaressa. - Koko kesän ajan retki oli suunnitteilla, mutta jotenkin se vain aina jäi. Onneksi nyt saimme aikaiseksi, sillä saari on kerrassaan ihastuttava. Postauksessa esiintyy myös viime kesänä tekemiäni kesävaatteita ja -asusteita. - Osalle lukijoistani jo tuttuja. Tämä postaus on enemmänkin blogini kesähyvästit. Tästä seuraavat postaukset tulevat painottumaan jo syksyisempiin tunnelmiin.

Mikäli et vielä tiennyt, niin Vallisaari avattiin yleisölle vasta tänä keväänä. Se oli aikanaan kyllä ihan asutettu paikka, mutta sittemmin toimi pitkään sotilaskäytössä. Vallisaari on hurmaava yhdistelmä monimuotoista luontoa ja hobittimaista tunnelmaa, karua rouheutta, menneistä ajoista muistuttavia rakennuksia ja herkkää kasvillisuutta. Vallisaaren toisessa osassa on upean luonnon ja maisemien lisäksi mm. tuhat eri perhoslajia! Oman jännittävän tunnelmansa tuo tieto siitä, ettei poluilta saa poiketa ja kaivaminen on kiellettyä alueen sotilastaustasta johtuen. - Itsessäni tosin kaikki tuollaiset kiellot herättävät vain uteliaisuutta: että entäs jos vain ihan vähän kuopaisisin...  ;) Maltoin kuitenkin mieleni. 

Mikäli asut Helsingissä tai käyt täällä päin, niin suosittelen lämpimästi Vallisaarta sen iänikuisen Suomenlinnan sijaan. Eipä tässä sen kummempia, kuvat puhukoot puolestaan.

vallisaareen
vallisaari


vallisaari
vallisaari

tuunattu mekko
Tämän mekon tein viime kesänä mekosta, jonka olin saanut mieheltäni, mutta mikä oli malliltaan täysin epäsopiva. Näin muokattuna olen käyttänyt sitä todella paljon.
Tämä laukku onkin vilahdellut blogissani useampaan kertaan. - Kerran vielä. :) Laukku on siis tehty neulepaidasta. 
Musta pikkupussukka on tehty vanhasta nahkatakista. - Sitä olen käyttänyt välillä lompakkona, välillä meikkipussina ja muutaman kerran clutch-tyyppisenä pikkulaukkuna.
Vallisaari
jäähyväiset kesälle
Olkoon elokuu pitkä, lämmin ja ihana! - Tämän postauksen myötä blogini siirtyy kuitenkin pikkuhiljaa aavistuksen syksyisempiin tunnelmiin. 

Mukavaa sunnuntaita! :)

Mitäs sinä olet puuhaillut viikonloppuna? Meillä syksyinen tunnelma nostaa päätään flunssan myötä. - Ollaan miestä lukuunottamatta kaikki niiskuteltu viikonloppu läpi. Flunssan ohessa olen kuitenkin aloitellut uutta virkkausprojektia. - Saa nähdä mitä siitä sukeutuu. On ensimmäinen vähä vaativampi virkkaustyö. Vähän kyl jännittää. :)

8 kommenttia

 1. Mukavaa maanantaita!
  Viikonloppu meni mukavasti sukulaisten kanssa, kun miesväki aloitteli metsästyskautta sorsastuksella. Se on varma syksynmerkki meillä. Ihana kesä ollut sulla. Noilla muistoilla jaksaa pitkälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Outi! :) Kuulostaa syksyiseltä ohjelmanumerolta. Kesä oli mukava. Mitään sen erikoisempia ei tehty, mut pieniä retkiä ja pari kertaa vanhempien ja sukulaisten luona oltiin Keski-Suomessa. Nopsaan se kesä meni taas kerran.:)

   Poista
 2. Ihana laukku ja niin lämpöisen kesäisiä kuvia <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat kesäiset ja tunnelmalliset kuvat! Mulla olis blogissa sulle haaste, johon tarvittais ehdottomasti sun otetta! :D http://thediystories.blogspot.fi/2016/08/rakkaudella-tehty-ylpeydella-pidetty.html

  VastaaPoista

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.