Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

Lomaltapaluukorvikset kahvimukin kannesta kierrättäen


kierrätyskorvakorut

Lomaltapaluulobotomia. Tiedätkö tunteen? Edellisenä yönä on tullut nukuttua kehnohkosti, koska loma on heittänyt unirytmit päälaelleen. Olotila on jähmeä ja hiiidaaas. Kuin otos slow motion -videosta.

Vähäisillä voimillasi raahaudut kahvikoneelle. Tuijotat kahvimukiasi, siemailet siitä epätoivon vimmalla odottaen aivotoiminnan heräämistä. Mutta sitä ei tapahdu. Ei vielä tänään. Eikä ehkä vielä huomennakaan. Pistämme toivomme kolmannen työpäivän varaan… Tai ensi viikkoon. Kaipa se tästä taas.

kierrätysaskartelu
kierrätysaskartelu


Aloitin työt maanantaina. Tuntui ihan äärettömän vaikealta käynnistellä rationaalisen aivopuoliskon toimintaa. Se toinen puoli kyllä on aktiivisessa tilassa jatkuvasti. Jopa niinkin aktiivisessa, että lomaltapaluulobotomiakaan ei vaimenna sitä.

Kun toimiston jääkaapista löytynyt maitopurkki haiskahti haudalle, oli pakko kipittää kahville alakerran kahvilaan. Sieltä mukaan napattu kertakäyttömuki herätti inspiraation. – Kun riittävän pitkään tuijottelee mukin kantta, siitä voi syntyä vaikka lomaltapaluukorvikset! 

Nää on tällaiset vähän jakomielitautiset sisällöllisesti: että joinakin päivinä sitä voi tuntea olonsa ihan suht hottikseksikin. Toisinaan taas lähes kompostointivalmiiksi. Että näillä mennään.


Voimia kaikille muillekin työnsä aloittaneille helteiden keskelle - otetaan ilo irti aurinkoisista illoista!


SEURAA KOTOTEKOA!

Saat tiedon uusimmista postauksistani esimerkiksi tykkäämällä FB-sivustani tai seuraamalla blogiani Instagramissa. Julkaisen Instagramissa mm. käsityöaiheisia ohjevideoita. Löydät blogini myös Bloglovinista

Ei kommentteja

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.