Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

Omaa tilaa etsimässä


 *) Yhteistyössä: Sudio

Jokainen perheen äiti tietää, kuinka vimmatusti sitä saattaakaan toisinaan kaivata omaa tilaa. Ainakaan itselleni pelkkä oma aika ei aina ole riittävä palauttaja. Kuormitun ja muutun ärtyneeksi, jollen saa edes suht säännöllisesti olla ihan vaikka vain puolta tuntia yksin. Tai vähintäänkin yksityisessä tilassa. - Tuntea, että juuri nyt kukaan ei tarvitse minua. Juuri nyt kukaan ei vie huomiotani. 

Koska tällaiseen yksityiseen hetkeen on ainakin meidän perheessä mahdollisuus vain aniharvoin, olen yrittänyt opetella tilan ottamista muilla keinoin. Oven sulkeminen auttaa jo jonkin verran. Perheen läsnäollessa kaikkein tehokkaimmaksi keinoksi olen kokenut musiikin. Kuulokkeet korville ja oma, yksityinen tilani ja tunnelmani on siinä. Erityisesti käsityön ideointi- ja ohjeiden tekemisvaiheet ovat sellaisia, jotka vaativat rauhaa. Jollei sitä ole muuten saatavilla, laitan kuulokkeet korviini ja sulkeudun omaan maailmaani. Keskittymistä tai luovaa suunnittelua vaativissa tilanteissa kuuntelen musiikkia usein myös töissä.

Musiikkimakuni on melko laaja. Jos kaipaan inspiraatiota, kuuntelen taiteellisia naisartisteja: Kate Bushia, Tori Amosia, Florence and The Machinea, Sigridiä, Suzanne Vegaa. Jos taas kaipaan energiapiikkiä, saatan valita Spotifysta valmiin treenisoittolistan ja kuunnella Pinkiä, Alicia Keesia, Siaa, Katy Perrya. Myös Coldplay ja Robbie Williams kuuluvat suosikkeihini. Jos haluan oikeasti rauhoittua, kuuntelen intialaista meditaatiomusiikkia. Tärkeintä on tilan tunne. - Sillä syntyy uusia äitejä. 

Sain alkukesästä Sudiolta langattomat kuulokkeet, jotka ovat olleet kovassa käytössä. Käytän niitä työmatkoilla, kotona ja töissä. Emmin pitkään, ottaisinko sellaiset versiot, joissa ei ole minkäänlaista kuulokkeet toisiinsa yhdistävää piuhaa kiinni, mutta päädyin kuitenkin näihin. Halusin varmistaa, että kuulokkeet pysyvät varmasti korvissa myös lenkkeillessäni. Ja napakasti ovatkin pysyneet. Itseni tuntien en uskaltaisi helpolla hankkia toisistaan irrallaan olevia kuulokkeita. Taatusti hukkaisin vähintään toisen alta aikayksikön.

Ihastuin Sudio Trettonin tyylikkääseen designiin ja mielestäni kuulokkeiden äänentoistokin on oikein hyvä. Erityisesti pidän siitä, kuinka napakasti ne asettuvat korvaan kiertämällä. Aika monien nappikuulokkeiden kanssa minulla on ollut sellainen ongelma, että ne tuppaavat olemaan jotenkin aina liian isoja tai pieniä. 

Mikäli sulla on tarvetta uusille kuulokkeille, niin voit nyt saada 15 prosentin alennuksen kuulokkeista koodilla ”kototeko”.

Miten sinä otat itsellesi oman tilan vai järjestyykö se teillä ihan itsestään ja helposti? 

Ei kommentteja

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.