Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

Solmeile helpot yhden solmun tasselikorvakorut - katso ohjevideo!

makrameekorvakorujen solmeiluohje
Oi, makramee! En ihmettele lainkaan, miksi juuri makrameesta on tullut korona-ajan käsityöhitti. Makrameella saa nopeasti aikaan näyttävän lopputuloksen: kaikkein helpommillakin solmuilla saa aikaan upean lopputuloksen. Lisäksi tekniikan alkeet on helppo oppia. Ja oppimisessa on vain taivas rajana, sillä erilaisia solmutekniikoita on valtavasti. 

Olen itse tehnyt makrameen perussolmuilla kaikenlaista jo muutaman vuoden ajan. Vasta tänä keväänä kuitenkin koin todellisen hurahduksen. Tai oikeastaan se on juuri vastikää hyökynyt ylitseni. Voisin solmeilla ihan koko ajan. Makrameesolmeilu on ihanan rentouttavaa ja esteettistä. Todellista Zen-puuhaa. 

Olen nyt päättänyt sukeltaa tässä tekniikassa syvälle ja kutsun sut siellä mukaan makramee-matkalleni! Luvassa on siis perustekniikoiden läpikäyntiä, ohjevideoita, ideoita, vinkkejä. Opetan teille sen, minkä olen itse ensin oppinut. Kiinnittäkää turvavyönne - tervetuloa mukaan matkalle!makrameekorvakorujen solmeiluohje
makrameekorvakorujen solmeiluohje
Nämä ihanan näyttävät tasselikorvakorut sopivat hyvin vaikka ihan ensimmäiseksi solmeiluhommaksi. Kahdella värillä tehtyinä korvakoruista tulee kivan ilmeikkäät ja koska tässä käytetään vain yhtä solmua, on tekeminen helppoa ja nopeaa.


KATSO OHJEVIDEO!Ei kommentteja

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.