Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

OPELLE KIITOKSET KIERRÄTYSHENGESSÄ

Green Craft kierrätyshuopaJo joutui armas aiiiikaaa. Aikapa hyvinkin. Ja kortilla. Kevätjuhlan aattoiltana. - Paniikki! Meidän perheessä on valvottu viimeiset viikot niin reippaasti kuopuksen tuttivieroituksen vuoksi, ettei ajatus meinaa enää pysyä arjessa mukana. Lisäksi käytössä oleva käsityöaika on kulunut Ommellen iloa -hyväntekeväisyyskamppikseen. Siispä ajattelin, että nyt mennään open suhteen siitä, missä aita on matalin. - Niin ihana kuin se ope onkin. Lopputulemana syntyi kuitenkin tällainen kokonaisuus ja ihan äärettömän pienellä vaivalla. - Ennakkotyön olin nimittäin tehnyt tähän kokonaisuuteen, kohdetta tietämättä, jo ajat sitten ja hyvä niin! Tämän suurempaan DIY-aspektiin en olisi tässä kohtaa kyennyt.

huopakori

Ensin syntyi visio kortista. Olin jo joku aika sitten huuhdellut talteen Ihana-merkkisen jogurttipurkin, koska sen Design on mielestäni, no purkin mukaisesti, IHANA. Näistä purkeista teen taatusti joskus jotain muutakin, mutta tällä erää purkki taipui korteiksi. Yksi niistä pääsi koristamaan tätä lahjaa. Tekstin tein kääntöpuolelle Dymolla. Ja tässä kohtaa huomautus, ettei tämä ole maksettu mainos. ;)

Ruokakaupassa käynnin yhteydessä nappasin mukaani ihastuttavan tuoksuisen laventelin. Alkuperäinen ideani oli antaa lahjaksi ainoastaan kukka ja kortti. That's it. Kotona aikani pyörittyäni ja pohdittuani, mihin kääräisisin kukan, avasin kangaskaapin. Katseeni kiinnittyi Green Craft -kierrätyshuopaan ja silloin muistin: olin jo joskus useampi kuukausi sitten tehnyt testimielessä yhden mallisen sisustuskorin, mutta vain lähes valmiiksi. Reunan huolittelu puuttui. Ja kas vain, väri-intuitioni ei pettänyt tälläkään kertaa: korin sävy, laventeli ja kortti - aivan kuin olisin pitkäänkin suunitellut tätä sävy-matchia. Perfect! Huolittelin reunan, tein kortin, sujautin laventelin koriin, sidoin nauhan ympärille ja siinäpä se! Ai että nyt lämmittää ainakin tämän DIY-ihmisen mieltä - toivottavasti myös lahjan saajan. Tällaiset suht neutraalit ope-lahjat ovat henkilökohtaisia suosikkejani. Ja jollei kori miellyttä, sen voi puolestani täysin huoletta kierrättää eteenpäin.

Ihana-jogurtti

Oikein ihania huomisia kevätjuhlia kaikille ja ylppäreitä niihin perheisiin, joissa niitä vietetään!

P.S. Olethan huomannut Korjausompelun kesäkuu -ompeluhaasteeni? Haasteen kilpailuun tupsahti mukaan vielä yksi yhteistyökumppani lisää eli ekologisiin kankaisiin erikoistunut Linotte. Osallistusmisaikaa on koko kesäkuu. Kilpailuun osallistuminen ei vaadi muuta kuin korjausompelun ja valokuvan korjausompelusta.

18 kommenttia

 1. Jos mä olisin ope ja tuon saisin niin olisin niin haltioissani! Aivan IHANA!

  VastaaPoista
 2. Ihana lahja! :) Ja hyvä oivallus tuo kortti. :)

  VastaaPoista
 3. Ei kyllä näytä yhtään siltä, että olisi kiireessä tehty. On varmasti opettajalle mieleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan, että oli mieluinen ja ettei ope ole esim. kovin tuoksuallerginen, koska laventeli...

   Poista
 4. Tosi IHANA idea :). Ja laventeli, oikeasti, sen ihanampaa ei vaan voi olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Krista! Laveteli on kyl minustakin niin suloinen. Sellainen runollisen viehättävä. :)

   Poista
 5. Ihana muistaminen! Tosi hyvä keksintö tuo Ihana-jukurtin hyödyntäminen :)

  VastaaPoista
 6. Ihana muistaminen! Tosi hyvä keksintö tuo Ihana-jukurtin hyödyntäminen :)

  VastaaPoista
 7. Huippu kiva kierrätyslahja ja noissa ihana tuotteissa on kyllä kaunis visu!

  VastaaPoista
 8. Noi Ihana-purkkien etiketit on kyllä ihania :). Hyvä ajatus käyttää niitä korttina. Lahja on kokonaisuutena tosi kiva, laventeli on yksi mun suosikeista. Minä olin laiska tänä vuonna ja teimme vaan kortit eskarin opeille. Mutta taisivat tykätä, kun liikuttuneina lukivat tekstin. Kyselin pojalta, mitä muistaa vuoden aikana tehneensä näiden kolmen kanssa ja millaisina hän heitä pitää. Jokaiselle sitten henkilökohtainen kiitos vielä meiltä vanhemmilta. Ajatus se on kai se tärkein, ajattelin, kun en jaksanut mitään muuta tehdä/hankkia lahjaksi :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanna! :) No mut tuo teidän lahjahan kuulostaa just ihanalta ja hienolta. Ei mitään turhaa, vaan suoraan sydämestä. ♡

   Poista
 9. Kyllä minä ainakin olisin onnellinen jos tuon saisin.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.