Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

UNIVERSUMIN NOPEIMMAT TIKKUJÄTSKIT

omatekoiset tikkujäätelöt

Uudet reput, pieneksi käyneiden sisätossujen tilalle uudet, epäcooliksi muuttuneen penaalin tilalle toinen, entistäkin terävemmät kynät, bullet journalit, uudet jumppakuteet. Ryhtiä, rytmiä. Siitä se taas lähtee, kuulkaas. Arki. Jos elokuu olisi adjektiivi, se oli ehdottomasti reippaus. Jos se olisi ikä, se olisi ehdottomasti seitsemän. Ylisuuret etuhampaat ja uteliaan innokas asenne. Minusta elokuu on ihana. Se on vähän niin kuin pikku uusi vuosi.

Jotta ei menisi aivan sokeriksi - paitsi että menee, kun luet pidemmälle, niin onhan selvää, että jossain kohtaa syksy raahaa mukanaan myös itkupotkuraivarit, väsymyksen ja rutiineihin kyllästymisen. Olen kuitenkin päättänyt, että erityisesti tästedespäin haluan ylläpitää elämässäni harhautusasennetta. Eli silloin, kun huomaan kulkeneeni ruokakaupassa kuukauden ajan tismalleen saman reitin, harhautan itseni jollekin random hyllylle ja nappaan summamutikassa jotain täysin ennenkuulumatonta. Tätä olenkin jo itse asiassa harrastanut, mutta levitköön harhautusideologiani myös muille elämäni osa-alueille.

Oikeasti arjestakin voi tehdä lähes juhlan, jos vain onnistuu harhauttamaan itsensä ylös uristaan. Maanantai-illan jätskibileet esimerkiksi. Ja siihenhän ei muuta siis tarvita kuin paketti jäätelöä ja läjä jätskitikkuja. Jos oikein villiksi heittäytyy, niin strösseleistä saa tietenkin lapsilta bonuspisteet. Sitten vain tikut jätskiin ja jätski paloiksi. Siinäpä se! Tikkujätski on kummiskin moninkertaisesti enemmän juhlahomma kuin aikuismaisen konservatiivinen pakettijätski.

Tästä ei jätskibileet enää helpommiksi tule! Ja tietenkin tikkujätskejä voi nautiskella elokuun aurinkoisina, kesäkelpoisina päivinä ihan muuten vaan.itsetehdyt tikkujäätelöt


tikkujäätelöt

Idea näihin lastemme suosikeiksi nousseisiin pikatikkujätskeihin taisi syntyä ihan vain jonain sellaisena hetkenä, kun totesin, että pakkasessa on vain pakettijätskiä ja totesin, että boooring. Jäin miettimään, että entä jos niistä saisikin tehtyä tikkuversiot. Askartelua varten meillä oli jäätelötikkuja jo valmiiksi. Tadaa! Helppoa kuin mikä! Jos haluat puolet pienemmän tikkujäden, niin sitten vain pala korkeussuunnassa puoliksi.

omatekoinen tikkujäätelö
itse tehty tikkujäätelö
tikkujäätelö

Semmosta. Mitäs sun elokuuhun kuuluu? Illat pimenee, mutta ainakin tällä hetkellä on vielä mukavan lämmintä. Parvekkeen ovi on auki, eikä palele, vaikkei ole edes villasukkia jalassa. Ennenkuulumatonta!

Tällä viikolla luvassa vielä kässäaiheista postausta. Ja siis hei, tervetuloa vain kaikki uudet lukijat ja kiitokset kaikille blogiuudistustani kommentoineille! -  Tosi ihania kommentteja! Kiitos, ihanat ja kiva, että pysytte mukana. :) 

Blogini herkutteluhenkiset postaukset löydät kootusti täältä. Ja vielä on täällä Etelä-Suomessakin maitohorsmia. Että maitohorsmamehutkin ehtii vielä keittelemään, jos niikseen tulee. Täältä löydät ohjeen siihen.

P.S. Onneksi en ole pelkkä ruoka-/herkkubloggari. - Painaisin varmaan viisisataa kiloa. En voi kerskua itsekurillani. -  Tämänkin postauksen jätskit katosivat jonnekin hups vaan... ;)

2 kommenttia

  1. Tästä tulee hyvä! Tällä tarjoilulla saa surkeinkin äiti lapsiltaan kaikki anteeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on varmasti totta. Ja tulee tästä kiva fiilis itsellekin. Nimim. söin kuvassa näkyvät jädet... ;)

      Poista

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.