Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

Ohje Hygge Woolista neulottuun yhden kaistaleen turbaanipipoon

Turbaanipipo Novitan Hygge-langasta

Turbaanipipo Novitan Hygge-langasta
Turbaanipipo Novitan Hygge-langasta
Toisinaan sitä törmää ideaan ja materiaaliin, jotka ovat ihan täydellinen mätsi. Turbaanipipo ja ihanan muhkea Novitan Hygge - Match made in Heaven. Tai no, jollei nyt ihan taivaassa, niin vähintään Tokmannin hyllyjen välissä... Sieltä nimittäin Hyggeni ostin.

Joku aika sitten törmäsin Pinterestissä ideaan yhdestä neulossuikaleesta tehtävään turbaanipipoon ja ihastuin siihen heti, sillä olen aina pitänyt muhkeista ja näyttävistä huiveista sekä turbaanimaisista päähineistä. Lisäksi suht nopeastekoiset neulejutut ovat ehdottomasti minulle parhaiten sopiva neulemuoto, sillä ne tulevat valmiiksikin. Yhdistettynä muhkeaan lankaan, turbaanipipo syntyy yhdessä illassa. Tai parissa vähintään.

Nähtyäni kuvan turbaanipiposta, alkoi ohjeen etsiminen. Tai edes jonkinlaisen havainnekuvan. Kahlasin läpi nettiä kaapien hivenen epäselvien ohjeen palasia sieltä täältä ja lopulta sain niistä kasaan jotain ymmärrettävää. Ohje on todellisuudessa ihan naurettavan helppo. Jos turbaanipipo kiinnostelee, niin tein siitä videon ja se löytyy Instagram-tililtäni ja tämän postauksen lopusta.

Novitan Hygge-lanka

Turbaanipipo Novitan Hygge-langasta

Hygge on 100 prosenttista villaa. Tämä on kuitenkin niin untuvaisen pehmeää, että vaikka itse siedän heikosti mitään muuta kuin merino- ja alpakkavillaa, niin tämä ei kutita. Lankaa oli mukava neuloa. Aika näyttää, millaisena tämä pysyy käytössä. Tuleeko nyppyiseksi, huovuttuuko vai mitenkä.

Minusta tästä tuli kyllä tosi ihana. Näitä voisi tikutella joululahjoiksikin muutamat.

Huom! Ohjeen alussa ohjeistetaan käyttämään pyöröpuikkoa. Se ei tokikaan ole välttämätön. Muutkin puikot käyvät yhtälailla, koska suikale on kapeahko. 


Seuraa Kototekoa:

Instagramissa

Facebookissa

Pinterestissä

2 kommenttia

  1. Olipa kiva ohje! En ole aikoihin tehnyt mitään neuletta, mutta tätä tohtisin kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla! :) Tämä on kyllä tosi semmonen matalan kynnyksen tekeminen. Ja itse tykkään siitä, että lopputulokseen pysty vaikuttamaan ihan loppuvaiheessa vielä, ennen kasaamista.

      Poista

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.