Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

Pupureppu kierrätysmateriaaleista ommellen

pupurepun ompelu


pupurepun ompelu
Yksi kässätyypin hykerryttävimmistä tilanteista, ainakin itselleni, on se, kun ihan ykskaks yllättäen ilmaantuu akuutti tarve jollekin. Ja se fiilis, kun tiukahkossa aikataulussa löydät tee se itse -ratkaisun. Nykyisin olen tosin sen verran armollinen itselleni, että jollen oikeasti ehdi tai jaksa, niin en pode huonoa omaatuntoa, vaikka ratkaisu löytyisikin kaupan hyllyltä. Tässä tapauksessa kuitenkin ehdin. - Kylläpä oli ihana nähdä repun saajan ilme aamulla, kun pupurepppu odotti tuolilla.

Ja siis tilannehan oli se, että kuopuksella alkoi uimakoulu ja edellisenä iltana muistin, että viimeksi uimakoulussa käytetty reppu oli mystisesti kadonnut. Siispä tuumasta toimeen: narurepun pupuversio olisi tosi ihana. Pupureppuja on näkynyt somessa jo usean vuoden ajan, mutta itse en ole niitä aiemmin tehnyt. Tämä reppu valmistui täysin kierrätysmateriaaleista ja siksi sen tekemisestä tuli erityisen hyvä mieli.

pupureppu kierrätysmateriaaleista
pupurepun ompelu
pupureppu

Pupurepun päälliosa on peräisin kahdesta mainoskassista. Materiaali on sellaista huopamaista, mutta keinokuitua. Kestävän oloista, sillä olihan kassien alkuperäinen käyttötarkoitus kauppakassi. Korvien ja hännän karva on kuopuksen vanhasta takista, repun narut rumasta mainosrepusta ja vuori vanhasta suihkuverhosta - eli juuri sopivasti kosteuden suojaa uimakoulua ajatellen. 

Meillä kuopuksen suhde hänelle tekemiini vaatteisiin on aina ollut hyvin neutraali: ai, tällaisen, ok. 
Ei siis mitään hillittömiä riemuvoltteja tms. Mutta tämä pupureppu: se on kyllä herättänyt ihastusta enemmän kuin mikään muu aiemmin tekemäni yhteensä. Sen materiaaleja on esitelty ylpeydellä päiväkodin opeille ja kaikille muillekin. Tästä projektista jäi kyllä tosi hyvä mieli. :) 

Mitäs sinä oot tehnyt viimeksi kierrätysmateriaalista? 

Seuraa Kototekoa:

Instagramissa

Facebookissa

Pinterestissä


2 kommenttia

 1. Hei! Kiva, kun kirjoitat vielä blogia! Olen kyllästynyt käyttämään somea (insta, face) ompelujuttujen seuraamiseen ja näin ollen mielelläni luen blogeja pitkine kirjoituksine ja ohjeineen. Upeaa, että tämmöisiä blogeja löytyy, mistä löytyy kuvat se ohjeet ompelusten tekemiseen.
  Ethän lopeta postaamista! Sinulla on upea ja monipuolinen blogi, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Voi miten ihana palaute, kiitos tuhannesti! :) En ole aikeissa lopettaa, vaikka selkeästi trendi on se, että ihmiset ovat netissä aika kärsimättömiä. Blogeja kyllä hyödynnetään, mutta enemmänkin aina sitten tarpeen mukaan haetaan jotain ohjetta kuin että lueskeltaisiin ihan muuten vain. Kiva siis kuulla, että teitä, lukijoitakin, siis vielä löytyy. Ihanaa loppuvuotta ja joulun odotusta! :)

   Poista

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.