Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

OTETAANPAS (TAAS) ERÄ VAATEKAAPPIRULETTIA!

Nainen - tuo oman elämänsä arpakuutio ja pelinappula. Suurin osa meistä on suorastaan luonnonlahjakkuuksia vaatekaappiruletissa. Mikäli juuri sinä et saanut synnyinlahjana tätä vaatekaapin jatkuvaan uudistamiseen kirvoittavaa geeniä, ei syytä huoleen. Ongelmaan on ratkaisu: olen koonnut tähän alle kokonaisuuden nimeltään Vaatekaappiruletti. Mikäli kuulut siihen ryhmään, joka taitaa pelin luonnostaan, mutta kokee tarvetta kehittyä, tämä peli on myös sinua varten. Seuraa ohjeita ja etene niiden mukaisesti.Ohjeet:

 1. Tulosta alla olevat kortit.
 2. Tulosta nuoli ja leikkaa se irti taustastaan.
 3. Tarvitset myös tyhjän lasipullon ja neulan tai vastaavan, jonka työnnät läpi nuolesta. Aseta nuoli pullon suun päälle ja neula pullon suuaukon sisäpuolelle. Näin sinulla on valmis rulettinuoli, jota pyörittämällä pääset etenemään.
 4. Asettele kortit pöydälle ympyrän muotoon ja pullo nuolineen niiden keskelle. Sitten vain pyörittelemään ja toimimaan korttien antamien ohjeiden mukaisesti. 
 5. Pelin kantava idea on se, että jokaisesta kortista seuraa dramaattinen huuto: ”Mulla ei oo mitään päällepantavaa!", mistä seuraa vääjäämätön vaatekaapin sisällön uudistaminen.
Pelin loppuunsaattamista helpottaa, mikäli saat hankittua itsellesi sponsoreita...


Peli-iloa!


Tuntuiko vaikealta? - Ei hätää! Vuosien saatossa kehityt helposti mestaruustasolle. 
Kuulun itse siihen naiskategoriaan, joka ei oikeastikaan ole mikään hirmuinen shoppailija tai ompele aivan mielettömiä määriä turhan tähden, mutta silti. En mitenkään pysty kieltämään, ettenkö hallitsisi tätä peliä suvereenisti: jollei tarvetta ole, se luodaan! ;) Semmosiahan me naiset vähän ollaan. Vai mitä tuumaat omalta osaltasi? :)

Mukavaa viikkoa ja antoisia peli-iltoja!


8 kommenttia

 1. Olipa hauska, tunnistin kyllä itseni! Raskaus ja imetysaika, huoh... Herkut maistuu ja kilot ei kyllä lähteneet veks... Ei ole mitään päälle pantavaa, mutta onneksi on kankaita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Katja! Joo kankaat on monessa kohtaa pelastus ja jotenkin aika vaivihkaa, vähän itseltäkin salaa pystyy helpisti täydentelemään omaa vaatekaappiaan. :)

   Poista
 2. :'D nahkanaulakko ja mitä kaikkea.. Sä olet Sanna aivan luonnonlahjakkuus kirjoittamisessa ja tällaisessa sisällöntuottamisessa. Tykkään tosi paljon sun jutuista! Saako kysyä millaista työtä teet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos kovasti! No, kirjoittaminen on aina ollut mulle todella luontaista ja nytkin parhaillaan työn alla lasten salapoliisitarina. Kirjaksi omille lapsille ja muillekin, mikäli joku kustantaa. Mut siis mähän oon tehnyt työksenikin aina sisällöntuotantoa: aloittanut työuran toimittajana ja siitä sit vähitellen markkinointimaailmaan. Tutkinto on viestinnästä, mut suurin osa työurasta on tullut tehtyä markkinointia ja sisällöntuotantoa vaikka sun mihin. Blogia on niin hauska tehdä, kun ei ole päätoimittajaa tai firman linjauksia. Sen kun revittelee vain menemään. Ja jos joku juttu vähän epäonnistuu, ei syyllistäkään tartte etsiä kovin kaukaa. ;) Kiva, jos tykkäät. :)

   Poista
 3. Jes! Hauska juttu :D. Sun teksteistä kyllä huomaa, että osaat kirjoittaa. Näitä on niin kiva lukea. Ps. Kyselit edellisessä postauksessa piirtämisestä. Blogissa ei ole siitä harrastuksesta mitään ;). Ei ole tullut mieleen, että niitäkin voisi joskus postata. Kiitos muistutuksesta, ehkäpä jonain päivänä laitan niitä osaksi vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hanna! :) Kiva, jos on iloa ja ettei minunkaan tarvitse vain itsekseen ja itselleen höpistä. ;) No, hyvänen aika, kokeile nyt ihmeessä yhdistää piirustelua ja ompelua! Saat ihan oman näköisiä vaatteita. Jään innolla odottelemaan. :)

   Poista
 4. Ahahaha :D :D Osui ja upposi nuo ensimmäiset tällaisen kohta 1-vuotiaan imetettävän äitinä. Ja tuo kangashamstraus ;) Mikä loistopostaus!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos irtos naurut. :) vähän aattelinkin, etten ole valtakuntamme ainoa vaatekaappirulettaaja. :)

   Poista

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.