Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

DIY-KONMARITTAJAN MOMENT OF TRUTH: HITTI VAI HUTI?

Konmari
Kaksi ja puoli kuukautta sotkuisuuteen äärimmäisen vahvasti taipuvaisen DIY-tyypin Konmari-projektista. Tuliko minusta minimalisti vai olenko palannut takaisin kasojen kruunaamattomaksi keisarinnaksi? Kurkkaa videopostaus, niin tiedät! :)


Liitypä Youtube-kanavani seuraajaksi, mikäli tykkäsit! P.S. Videoita voi kommentoida myös tuonne Youtuben puolelle. :)

Mukavaa viikonloppua!


10 kommenttia

 1. Itse olen huomannut, että kun mulla on ompelutilassa sotku niin olen tehokkaampi kuin silloin kun olen siivonnut. Menee iso osa ompeluajasta siihen, että etsin tarvikkeita kun ne on laitettu siistiin pinoon laatikkoon ja mulla menee hermot sen jälkeen. Tuossa kaaoksessa tiedän aina missä mikäkin on :D Kummallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla sotkuisuus meni niin överiksi etten löytänyt enää mitään. Ja kun ompelupiste on keittiössä, on ihan huomaavaista muita kohtaan pitää se edes suht siistinä. ;)

   Poista
 2. Mä olen harkinnut Konmari -juttua, mutta olen todennut, että oikeastaan pidän epäjärjestyksestä! Sama kuin Nellillä, löydän tavarat kun muistelen missä olen niitä viimeksi käyttänyt! Saatan ehkä silti laittaa Konmarin kirjastojonoon. Tuskin siitä haittaakaan on, jos harkitsen järjestelyä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukin toki tavallaan! :) Mun mies inhoaa sotkua ja vaate- ja kangaskasoja. Jo parisuhteen vuoksikin koin, et pitää muuttaa vähän käytäntöjään. Edelleenkin mun tapa tehdä asioita on kaoottinen, mut kaaoksen jälkeen siivoan. Se tuntuu hyvältä. Järjestelystä tai sen harkitsemisesta tuskin on kellekään haittaa. ;) Ei minustakaan varmasti ikinä tule mitään supersiistiä. Mut sellaista tiettyä selkeyttä haluan ylläpitää. :)

   Poista
 3. Kyllä melkein tekis mieli lainata tämän myyntipuheen jälkeen Konmari itsekin. Oon ollut vähän skeptinen auttaisko se mua ollenkaan vai ahdistuisinko enemmän ohjeista, joita en pysty laittamaan täytäntöön... Mutta hyvä sinä ja kylläpä näyttää hyvälle sun ompelupiste! Missä sun keskeneräiset työt muuten nykyisin on? Se on mun suurin sotkujen aiheuttaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyl lämpimästi! keskeneräiset työt... todellakin! Siis niitä ei nyt juuri tällä hetkellä ole. Tai nyt on taas mut kuvaushetkellä ei ollut. Oon ryhdistäytynyt tuollakin saralla. Pyrin tekemään valmiiksi ja sit aloittaan uuden. Wau! Kyllä, en edes ollut ajatellut asiaa, mut noin toimin. Ja jos joku jää vaiheeseen ja teen välillä muuta, pistän keskeneräisen kangaskaappiin. On ihanan selkeää, kun esillä on vain yksi työ kerralla.

   Poista
  2. Tuo on muuten kiinnostava juttu! Miulla ei ole kesken yleensä useampaa ompelusta, mutta jostain syystä kannan ison kasan kankaita tulevia ompeluita varten aina olkkariin valmiiksi! Ihan turhaan, voisihan ne hakea kaapista sitten oikealla hetkellä vasta :D Nyt on vaan resuinen kasa stressaamassa :p

   Poista
  3. Tuo on muuten kiinnostava juttu! Miulla ei ole kesken yleensä useampaa ompelusta, mutta jostain syystä kannan ison kasan kankaita tulevia ompeluita varten aina olkkariin valmiiksi! Ihan turhaan, voisihan ne hakea kaapista sitten oikealla hetkellä vasta :D Nyt on vaan resuinen kasa stressaamassa :p

   Poista
 4. Hieno juttu! Mie oon vasta kunnolla ehtinyt konmarittaa vaatteet ja keittiön, ja ne ovat kyllä pysyneet suht hyvin kuosissaan. Odotan innolla, että ehtisin käydä läpi muutenkin kotimme, isompaan repäisyyn ei ole tilaisuutta ollut. Mutta huomaan kyllä löytäneeni harkitsevuutta uusien ostojen kanssa (paitsi kankaissa...), mikä on iso plussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä luinkin sun päiväkirjojen polttamista. ;) Eiks vaan tunnukin Konmaritus sellaselta kokonaisvaltaiselta ja myös psyykettä järjestävältä jutulta? Tsemppiä järkkäylyihin! :)

   Poista

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.