Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

Koska elämässä on lupa olla pikkuisen tähtipölyä

Yhteistyössä: Husqvarna Viking 

Ruuhkavuosien keskellä, jossain välillä koti-työ-päiväkoti-ruokakauppa piilee suuri mahdollisuus siihen, että taika katoaa. Se sellainen, joka saa silmät säihkymään, ryhdin oikenemaan, askeleen kevenemään ja jokaisen päivän tuntumaan seikkailulta. Se sellainen, joka saa poimimaan kaupan hyllyltä tonnikalapurkin sijaan tai lisäksi ihanan värisen huulipunan tai uuden kynsilakan. Tai tilaamaan jättimäisen laten häikäilemättömän kokoisella kermavaahtoröykkiöllä. Se sellainen, joka muistuttaa tuntemattomien reittien mahdollisuuksista. 

Jotta elämän taika ja arjen pieni tai toisinaan vähän isompikin kimallukseen kurkottaminen ei unohtuisi, halusin kirjailla itselleni muistutuksen. Uusi vuosi, uusi lompakko - ja tärkeä muistutus. Tämä muistutus kulkee nyt mukana arjessani ihan jokaisena päivänä.


Olen jo pitkään ollut aikeissa testata Husqvarna Viking Topaz Designerillani Premier-kirjontaohjelmistoa, mutta aikapulan vuoksi se on vain jäänyt. Vaan nytpä vuoden päätteeksi halusin viimein testata. Premier-ohjelmiston avulla siis pystyy suunnittelemaan itse tietokoneella vaikka minkälaisia kuvioita, digitoimaan omia kuviaan kirjontakelpoisiksi tai hyödyntämään ohjelmiston kattavaa fontti- ja kuvavalikoimaa. Valmiit kuvat siirretään muistitikun avulla ompelukoneeseen. Tässä ensimmäisessä kokeilussani hyödynsin fontteja ja pikkuisia tähtikuvioita. - Kirjaillut tekstit ovat näemmä minulle aika luontainen ilmaisumuoto.

Nyt, kun ohjelmisto on tullut tutuksi, on vain mielikuvitus rajana. Maltan tuskin odottaa, että pääsen testailemaan ohjelmistoa lisää.

Vakaa aikomukseni oli ottaa tähän postaukseen kuvia myös itse prosessista, mutta järkkärini laturi unohtui vanhempieni luo ja siksi pitäydyin näissä kännykkäräpsyissä vain fiilisversioissa. Seuraavalla kerralla sitten syvällisemmin.


Oikein ihanaa Uutta vuotta sulle! - Millaisen muistilauseen sinä haluaisit kirjoittaa itsellesi Uuden vuoden kunniaksi?

6 kommenttia

 1. Ihana muistutus alkaneeseen vuoteen.
  Onnellista uutta vuotta Sinulle! <3

  VastaaPoista
 2. Terveys
  Pidä terveydestäsi ja kunnostasi tänä vuonna erityisen hyvää huolta. Itsesi laiminlyöminen voi muuten kostautua. Noudata säännöllisiä elämäntapoja, syö terveellisesti ja liiku riittävästi. Yritä mennä ajoissa nukkumaan, jotta ehdit saada tarpeeksi unta.

  Uudenvuodenlupaus 2019
  Lupaa pitää huolta itsestäsi ja terveydestäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon lupauksen oon antanut minäkin itselleni. Tärkeä lupaus ihan kaikille. ❤️

   Poista

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.