Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

Kirja kuin kevät

Iloista pääsiäistä -kirja
iloista pääsiäistä -kirjailoista pääsiäistä -kirja



Kevät - tuo elämäni suuri rakkaus! Aina yhtä hurmaava, järisyttävä ja juovuttavan ihana. Monesti olen miettinyt, että voisinko asua maassa, jossa ei olisi näin isot erot eri vuodenaikojen välillä. Pidemmän päälle saattaisi tuntua laimealta.

Jos sinäkin olet kevätihminen, niin Iloista pääsiäistä -kirja on just sulle. Vaikka kirjan näkökulma on pääsiäisessä, se on hengeltään nimenomaan keväinen. Se pitää toki sisällään pääsiäisruokien ja askartelujen ohjeita, kattausvinkkejä jne. Mutta silti siinä on myös todella paljon elementtejä, jotka liittyvät ylipäätään kevääseen.




pääsiäiskirja


Minulla on ollut ilo tutustua yhteen Iloista pääsiäistä -kirjan tekijään: ruokatoimittaja, stailisti Jatta Heinlahteen, jonka visuaalinen silmä ja taito ideoida esteettisesti ihastuttavia kuvia on ihan omaa luokkaana. Tein aikanaan kirja-arvostelun Suurten tunteiden joulu -kirjasta, jonka taustalla on sama tiimi kuin tämänkin eli Jatta Heinlanden lisäksi valokuvaaja Kristiina Hemminki ja toimittaja Anneli Mylleri. Ihastuin joulukirjaan ikihyviksi, joten olin iloinen saadessani samassa hengessä tehdyn Iloista pääsiäistä kirjan itselleni suoraan sen tekijältä.

Iloista pääsiäistä -kirja ilmestyi viime keväänä, mutta sen sisältöhän ei vanhene ikinä. Kirja pitää sisällään mielenkiintoisia pääsiäiseen liittyviä tarinoita ja traditioiden taustoituksia, mutta ennen kaikkea kirja on viuaalinen herkkuhetki. Jokainen kuva on oma ihastuttava tarinansa. Kirjassa on paljon ruoka- ja leivontaohjeita, mutta myös muita itse tekemisen ympärille kiertyviä ohjeita ja vinkkejä. Siinä missä Suurten tunteiden joulu oli yhtä kuin joulumaailma, on tämä kirja hyppy kevääseen: uuden heräämisen aattoon - sen ytimeen kaikessa raikkaudessaan.

ruokakirja

ruokakirja





















Iloista pääsiäistä -kirja on juuri sellainen, joka on ihana nostaa esiin valon määrän lisääntyessä, antaa lahjaksi kevään kynnyksellä tai  selata vaikka keskellä talven pimeintä aikaa - kirja luo uskoa siihen, että kyllä se kevät sieltä tulee tänäkin vuonna. Ja juuri nyt kirjan ohjeet ovat enemmän kuin ajankohtaisia.

Oletkos sinä pääsiäisihmisiä? Onko sulla tapana tehdä pääsiäiseen liittyviä askarteluja tai käsitöitä?

Pääsiäisaiheisia postauksia:

Virkatut eläinhahmopipot pääsiäismunien koristeiksi
Näin teet söpöt munankuoriamppelit


Ei kommentteja

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.