Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

ARVONTA JA SNEAK PEEK NOSHIN KUOSISUUNNITTELUUN SEKÄ SYKSYN UUSIIN LASTEN KUOSEIHIN!

Noshin kuosisuunnittelija Annika HiltunenNosh-kuosisuunnittelija Annika Hiltuselle yksi suurimmista inspiraation lähteistä on lapset.

Noshille kuoseja suunnittelevan Annika Hiltusen tie kuosisuunnittelun pariin noudattaa jo tutulta kuulostavaa kaavaa: pienet lapset + erillinen päivätyö + vapaaehtoinen yötyö. Uutta uraa ennakoivat, ensimmäiset hennot ääriviivat piirtyivät paperille yön hämärissä lapsen käytyä nukkumaan ja talon hiljennyttyä.

Vuoden 2007 alussa Annika jättäytyi pois mainostoimiston graafikon työstään ja sai ensimmäisen lapsensa. Kotona ollessaan hänen pitkäaikainen haaveensa taiteilija-kuvittajan työstä alkoi nostaa päätään. Yöllisten piirustussessioiden seurauksena syntyi kuva toisensa perään.

Isäni, taidemaalari Pentti Ikäheimonen, näki piirroksiani ja kysyi haluaisinko mukaan hänen kesänäyttelyynsä Villi Villaan Rantasalmelle. Siitä lähti käyntiin urani taiteilijana ja sen jälkeen olen osallistunut taidenäyttelyihin niin Suomessa kuin ulkomailla. Minulla oli kuitenkin suunnaton into nähdä, kuinka kuvitukseni toimivat erilaisilla pinnoilla ja erilaisissa käyttötarkoituksissa, joten aloin kaivata hiljalleen gallerian seiniltä myös toisenlaisiin ympäristöihin”, Annika kertoo.

Annikan piirtämät kuvat taipuivat ensin korteiksi ja lahjapapereiksi – ja nyt myös kankaiksi.

”Olin piirtänyt pitkään paperille. Jossain vaiheessa aloin miettimään, että miltähän oma kädenjälki näyttäisi kankaalla. Itse en tosin harrasta ompelua ja olen oikeastaan aivan surkea käsitöissä”, Annika tunnustaa.

Noshin Ilves- ja salmiakki-kuosit
ILVES HYPPÄSI KANKAALLE

Noshista Annika kiinnostui alunperin oman lapsensa myötä: laadukkaat materiaalit ja eettinen toimintatapa tuntuivat omilta.

Nosh-yhteistyön Annika aloitti reilu vuosi sitten. Hänen kynästään ovat lähtöisin Salmiakki- ja Ilves-kuosit sekä lokakuun aikana julkaistavasta Nosh-mallistosta Polku-niminen kuosi. Kuosien taustalla on Annikan mukaan aina tarina: pieni tai iso. Tarinaa hän pohtii ja pyörittelee yhdessä Noshin toimitusjohtajan, yrittäjä Hanna Rannilan kanssa. Tarinan selkiydyttyä Annika alkaa jalostamaan sitä kuviksi. Toisinaan ideat syntyvät aiheista, jotka vain hyppäävät eteen – joskus hyvin kirjaimellisestikin.

”Matkalla, mennessäni ensimmäiseen Nosh-yhteistyötapaamiseeni, Hämeenlinnaan tien yli loikki aivan yllättäen ilves. Päästyäni perille, huomasin, etten ollut muistanut ottaa mukaan muistikirjaani. Niinpä ryntäsin nopeasti kauppaan ostamaan uuden. Katsoessani kirjan kantta, huomasin, että sen kannessa oli ilveksen kuva. Siitä syntyi idea Ilves-kuosiin, ensimmäiseen Nosh-kuosiini”, Annika muistelee. 

ISPIRAATIOMATKALLA
PÄÄN SISÄLLÄ JA AUTOSSA

Moni kuosisuunnittelija ammentaa inspiraatiota esimerkiksi taiteesta, mytologioista tai elokuvista. Annika ei hae inspiraatiota aktiivisesti juuri mistään itsensä ulkopuolisesta. Joensuussa, maaseutumaisessa ympäristössä asuvalle Annikalle tärkeä ideamaailma: luonto, lapset ja eläimet, on itse asiassa läsnä koko ajan.

”Minun pääni on myös sellainen hassu sekamelska, että siellä vain on, mistä ammentaa. Käydessäni vaikka koiran kanssa lenkillä, pääni alkaa raksuttaa ja ideoita syntyy. Jollei muutoin meinaa tulla ideoita, riittää, että istun autoon. Siinä niitä ideoita sitten alkaa syntyä ohikiitäviä maisemia katsellessa.”

Noshin kuosisuunnittelija Annika Hiltunen

HARRASTAN KOKO AJAN”

Nykyisin Annika ei enää juuri piirrä öisin. Yötyöstä on tullut päivätyö. Lasten mentyä kouluun ja päiväkotiin, Annika aloittaa suunnittelutyön. Jossain vaiheessa päivää hän kaivaa esiin kynät ja maalit.

”Käytän erilaisia värejä: puuvärejä, öljy- ja vesivärejä. Kuosisuunnittelussa hyödynnän paljon tietokonetta.”

”Oma suurin kuosisuunnitteluun liittyvä haaveeni on tällä hetkellä se, että saisin jonain päivänä siirrettyä kankaalle maalatun jäljen. Lisäksi minusta olisi kiinnostavaa nähdä, kuinka sama kuosi monistuu useaan erilaiseen materiaaliin ja pintaan.”

Kysellessäni Annikalta hänen muista harrastuksistaan, saan vastauksen, josta moni meistä haaveilee.

”Alkuun piirtäminen oli minulle harrastus. Nyt siitä on tullut työtä. Tavallaan minä siis harrastan koko ajan. Saan tehdä sitä, mitä haluan”, Annika toteaa. Äänestä kuultaa läpi vieno, onnellinen hymy.

Noshin Polku-kuosi ja vinoraitaLokakuun aikana julkaistavan Nosh-malliston kuoseja: Annikan Polku-kuosi tulee myyntiin neljässä eri värissä. Samaan mallistoon kuuluu myös diagonaaliraitaa ja denimcollegea. Mallistoon sisältyy kankaiden lisäksi pieni kausimallisto lasten vaatteita.

Q&A BY NOSH

Kysymykset on esitetty Noshin toimitusjohtajalle, yrittäjä Hanna Rannilalle, joka vastaa edelleen osittain myös yrityksen kuosisuunnittelusta.

Milloin ja miten Nosh sai alkunsa?
Nosh sai alkunsa vuonna 2009, ensimmäinen mallisto ilmestyi 2010 kesäkuussa. Olin äitiyslomalla ja koin vaikeaksi löytää laadukkaita ja kivan näköisiä luomupuuvillaisia vauvanvaatteita. Ryhdyin tutkimaan saatavilla olevia tuotemerkkejä ja havaitsin pian mahdollisuuden tarjota markkinoille jotain laadukkaampaa ja valtavirrasta poikkeavaa. Ensimmäinen NOSH-tuoteinnovaatio oli body, jossa on lisänepparit haarassa ja käännettävät korkeat hihansuut. Bodyistä tuli nopeasti suosittuja ja mallisto laajeni edelleen leikki-ikäisten vaatteisiin.

Mikä on oma ammatillinen taustasi?
Minulla on pitkä työkokemus tekstiilialan myynti-, markkinointi- ja johtotehtävistä. Ompelijana ja suunnittelijana olen itseoppinut.

Ovatko Noshin kuosit olleet kaikki alunperin sinun suunnittelemiasi?
Suurin osa on. Itse olen suunnitellut kuoseja vuodesta 2011 alkaen, mutta mukana kuosihistoriassamme on Annikan julkaistujen ja tulevien kuosien lisäksi esim. PaaPiin Anniinan kuoseja, kuten Bambit.

Millainen tyylillinen ajatus Noshin kuoseissa on takana?Itse suunnitellessani haluan tehdä helposti yhdisteltäviä, skandinaaviseen elämäntyyliin ja mukavaan arkipukeutumiseen hyvin istuvia kuoseja. Kuosimme ovat aika helposti lähestyttäviä ja siitä haluamme pitää jatkossakin kiinni.

Kuinka tarkkaan seuraatte trendejä kuosien suunnittelua silmällä pitäen?
Noshin mallistot ovat aina olleet asiakkaidensa näköisiä. Pyrimme pitämään trendit mukana siten, että tulkitsemme mahdollisimman tarkoin asiakkaidemme välittämiä signaaleja siitä, mitkä nousevat ilmiöt ja trendit heitä kiinnostavat. Heiltä saamme aina parhaan tiedon, emmekä esim. käy trendiseminaareissa tai alan messuilla. Inspiraatio uutuuksiin ammennetaan omista ja asiakkaidemme arjen tilanteista.

Miten Noshin kuosit ovat mielestäsi kehittyneet tässä Noshin olemassaolon aikana? Retropainotteisesta startista olemme siirtyneet hillitympiin ja ehkä hieman modernimpiin väripaletteihin ja muotoihin. Joka mallistoon uudistumme hieman, mutta linja pysynee jatkossakin samantyylisenä kuin viime mallistot.
Osallistu Nosh-arvontaan! Palkintoina on yhteensä kolme kappaletta 40 euron arvoisia lahjakortteja Noshin verkkokauppaan. Arvontaan pääset osallistumaan seuraavalla tavalla:

- Yhden arvan saat kertomalla, mitä ostaisit Nosh-lahjakortilla.
- Kaksi arpaa saat vastaamalla edelliseen kysymykseen JA olemalla tai liittymällä blogini lukijaksi joko Bloggerissa tai Facebookissa. Kerro, kummassa minua seuraat.
- Liitä mukaan myös sähköpostiosoitteesi.

Osallistumisaikaa on 13.10. saakka. Voittajat arvotaan 14.10. ja heille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Arvonnan sponsoroi Nosh. Onnea matkaan! :)

Nosh lasten mallisto
Nosh naisten mallisto
Nosh-kankaat


P.S. Lue myös muut Kuosin takana -juttusarjassa julkaistut jutut!

176 kommenttia

 1. Ostaisin uutta naistenmallistoa :) Seuraan sinua molemmissa paikoissa jo! Eli kahdella mukaan muksis!
  Olen itse aiemmin myynyt Nosh:a ja olen kyllä ihan fani :D Kankaita on laatikollinen ja vaatettakin aikas paljon.

  VastaaPoista
 2. Kankaita ostaisin!! �� facebookissa seurailen. Säpo: elinakokkonen94@gmail.com
  Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksköhän tonne tuli kysymysmerkkejä :o :D no joka tapauksessa mukana :)

   Poista
 3. Ostaisin uutuuskankaita :) Seuraan sinua Facebookissa eli kahdella arvalla mukana.
  T.Teppana

  VastaaPoista
 4. Ostaisin lahjakortilla pinon Noshin kankaita! Mukana kahdella, aloin seurata fb-sivua :)

  VastaaPoista
 5. Seuraan sinua molemmissa kanavissa. Ostaisin todennäköisesti jonkun vaatteen itselleni, lapsilla kun Noshia on ennestään kaapissa, minulla ei vielä laisinkaan. S-posti elise.passiniemi@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Ostaisin kankaita! :) saaruskas@hotmail.fi

  VastaaPoista
 7. Ostaisin joko kankaita tai sitten pojalle jogger-housut ja jonkin bodyn. Noshia meidän perheessä on kaikilla muilla paitsi isimiehellä. Seuraan sinua bloggerissa. masamutsi@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Ostaisin kankaita joista ompelisin lapsille tai itselleni ostaisin uuden raitamekon :) seuraan facebookissa eli kahdella mukana.
  kinnariemmi@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ostaisin itselleni tunikan. Ja seuraan molempia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköposti unohtui, katri.alarotu(at)Gmail.com

   Poista
 10. Ostaisin jotain uutta itselle :) seuraan fb:ssä, joten kahdella arvalla mukana. johanna.juntunen@netti.fi

  VastaaPoista
 11. Käyttäisin lahjakortin varmaankin uuden naistenmalliston taskutunikaan :) Kahdella arvalla mukana, liityin blogin lukijaksi.

  Olipa mielenkiintoista kuulla tarinaa ja nähdä naama Noshin kuosien takana! Meilläkin on mm. tuota ilvestä molemmilla lapsilla :)

  VastaaPoista
 12. Ostaisin lahjakortilla lasten mallistosta vaatteita pojalleni ja seuraan molemmissa

  VastaaPoista
 13. Ostaisin kankaita :) Aloin nyt seuraamaan fb:ssa! Ankamus (at) luukku . com

  VastaaPoista
 14. Bloggerin kautta seurailen eli kahdella mukana. Joko lapselle tai itselle vaatetta tuolla lahjakortilla,mut jos tässä pitää valita niin itselleni jotain . Ihania kuoseja.

  VastaaPoista
 15. Ainakin lisää kankaita ostaisin (vasta ompeluun hurahtanut :) ) ja ehkä itselle voisi katsella jotain..uudessa mallistossa oli paljon kaikkea ihan näköistä :)
  Facebookissa seuraan blogiasi. eli kahdella arvalla mukana.
  mari.kyllonen1@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Ostaisin lahjakortilla tyllerölle jegginssit ja bodyn.

  Kahdella arvalla mukana. Seuraan facessa ja bloglovinissa.

  moonwalker85@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Hei! Seurailen blogiasi facebookin kautta. Uusin juttu oli tosi kiva, varsinkin tuo Annika Hiltusen värikynämäärä sai mut haaveilemaan samanmoisesta.. vaikken osaakaan piirtää hyvin :)
  Ostaisin lahjakortilla lapsilleni tarhapöksyt! mihuttun@ulapland.fi

  VastaaPoista
 18. Mukana arvonnassa kahdella arvalla, seuraan bloggerissa ja facebookissa <3 Antaisin lahjakortin eteenpäin lahjaksi siskolle, joka saisi tilata kankaita ja loihtia niistä jotain ihanaa :)
  nadja.makinen@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Trikookankaita ostaisin, ne ovat laadultaan erinomaisia. Ja lukijana olen sekä bloggerissa että fb:ssa :)

  VastaaPoista
 20. En ole varma tuliko kommenttini kun puhelin sekoilee �� mutta ostaisin kankaita tai pojalle vaatetta (3kk). Seuraan Facebookin kautta :) ihania kuoseja! Iida.makinen1@gmail.com (aiemmasta unohtui sposti)

  VastaaPoista
 21. Ostaisin kankaita ja seuraan sinua face ssa 😊

  VastaaPoista
 22. Ostaisin uutta polkua. 😍 Liityn lukijaksi fb.

  VastaaPoista
 23. Kahdella arvalla mukaan, seuraan Bloggerissa. Lahjakortilla ostaisin tietenkin kankaita, mitäpä muutakaan ;) Noshin kankaat ovat kyllä parasta mahdollista laatua, joten arpaonnea todella toivon!
  mekkosirkus@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Ostaisin näitä uusia ihanuuksia. Pakko saada kankaana ja vaatteena. Seuraan fb:ssa. Pape84 at gmail.com

  VastaaPoista
 25. Ostaisin naistenmallistoa ja kankaita. Seuraan sinua facebookissa. anksu@welho.com

  VastaaPoista
 26. Ostaisin kankaita joilla voisin ommella tulevalle vauvalle vaatteita. Seuraan facebookissa, johanna_raittila@hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Noshilla tuli aivan ihania uutuksia naistenvaattessa, joten jonkun tunikan varmasti itselleni ostaisin.
  Lukijana bloggerissa ja facessa.

  VastaaPoista
 28. Ostaisin ihania kankaita omiin vaatteisiin. Seuraan blogiasi pääasiassa facebookin kautta. Mukavaa syksyä!
  Kivi.milla@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Kyllä se kangasostoksien puolelle menisi, polkua ja siihen yhteen sopivaa pienille ja itselleni voisi napsua mokkavärityksistä kuosia. Seuraan fb:ssä ja pistän siellä yv:nä myös säpön.

  VastaaPoista
 30. Kankaisiin lahjakortti menisi! Kahdella arvalla mukana, seuraan facebookissa :-) arolajohanna (at) gmail.com

  VastaaPoista
 31. Ostaisin itselle legginsit, tai johonkin ihanaan kankaaseenkin saattaisin sortua.. Seuraan bloggerin kautta. Pihlajanoksalla(a)gmail.com

  VastaaPoista
 32. Uutta naistenmallistoa ostaisin ja fb-seuraaja olen! minnavalto@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Kankaita ostaisin.
  johanna.jukola@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Kankaita ja/tai lastenvaatteita ostaisin, kun oon tykännyt merkin laadusta. Seuraan sua FBssä.

  Sinikka
  cause2wear@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Kankaita ostaisin.
  anna.riipi@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Uusi polku- kuosi näyttää kivalle, sitä tulisi varmasti ostettua. Facebookissa seuraan, joten kahdella arvalla mukana.
  mirvara@yahoo.com

  VastaaPoista
 37. Kahdella arvalla mukana. Laadukasta joustocollegea ostaisin. Seuraan Blogspotin puolella :) henna.sarpela@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Kahdella arvalla mukana. Laadukasta joustocollegea ostaisin. Seuraan Blogspotin puolella :) henna.sarpela@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Kahdella arvalla mukana. Laadukasta joustocollegea ostaisin. Seuraan Blogspotin puolella :) henna.sarpela@gmail.com

  VastaaPoista
 40. kahdella arvalla. kankaita minäkin ostaisin :D seuraan täällä bloggerin puolella :) unikuut (at) gmail(piste) com

  VastaaPoista
 41. Kahdella arvalla mukaan, taidan molemmissa seurata. Ja kankaita ostaisin. <3

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 42. Kankaita ♡♡ Kahdella arvalla mukaan, seuraan myös fb:ssa. puikoiltapujonnu(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 43. Ostaisin tuota uutta kangasta ja joggerit kuopuksen. Ihana <3 seuraan myös fb:ssä :) mia.piitulainen at gmail.com

  VastaaPoista
 44. Pojalleni hupparin ja facessa seuraan ankkalapsi(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 45. Jei, arvonta! Ostaisin noita uutuuskankaita ehdottomasti. Kahdella mukana, olen lukijasi bloggerissa. Muutenkin kivan laadukas ja mielenkiintoinen juttu! :) sposti: thediystories@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Ostaisin kankaita, farkkucollegea ja joustocollegea. Osallistun kahdella arvalla, liityin lukijaksi täällä bloggerissa :)

  VastaaPoista
 47. Pojalle housut ja paidan:) Seuraan facebookissa.
  katariina.jousmaki@ hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Ostaisin kankaita.. :) Seuraan Facebookissa.. anniaaltonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Varmaan ostaisin neuloksia 😊

  VastaaPoista
 50. Ostaisin joko uutta naistenmallistoa, kankaita tai sitten pienille kummipojille jotain joulupakettiin <3 seuraan facebookissa. ideh@hotmail.fi

  VastaaPoista
 51. Ostaisin meidän 5v. neidille pukinkonttiin harmaan sydäntunikan. Ja seuraan FB:ssa!!! :) sonja.ollila@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Ostaisin kankaita. Niitä on kyllä jo ennestäänkin, mutta Noshin kankaat ja vaatteet on vaan niin ihania �� Liityin juuri fb:ssa seuraajaksi, joten kahdella arvalla mukana. �� sankasei@luukku.com

  VastaaPoista
 53. Ostaisin raitajakun itselleni tai pienelle kaksikuukautiselle tytölleni jotain :)

  johanna.k.makinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 54. Vaatteita ostaisin sekä itselleni että lapselle. Seuraan fb:ssä. Lellutu@gmail.com.

  VastaaPoista
 55. Ostaisin naistenmallistosta tunikan ja tytölle ilves-paidan, ihania ihania!
  2 arpaa, Facebook

  VastaaPoista
 56. Ostaisin kankaita, denimjerseytä ja diagonaaliraitoja uusissa väreissä. 2 arpaa, seuraan bloggerissa. vaapulavot(at)gmail.com

  VastaaPoista
 57. Kankaita ostaisin ja ompelisin niistä itselleni.
  Noshin materiaalit on ihan parhaita! Kutsut on varattuna lokakuulle ;)

  Yhdellä arvalla mukana
  maimyx@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Ainakin heti alkuun ostaisin Noshin kankaista uutta Polkua sekä sitruuna jerseytä. Kahdella arvalla mukana. Seuraan sinua facebookissa. tytti.katiska(at)netti.fi

  VastaaPoista
 59. Kankaita ostaisin! 2:lla mukana, bloggerissa seuraan. mervi.henriksson@fimnet.fi

  VastaaPoista
 60. Kankaita ostaisin, varsinkin ihania raitakuoseja! Seuraan facebookissa. :)
  sannapiis1@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Ostaisin kankaita! :) Seuraan Facebookissa. Kahdella arvalla mukana! t. kirsipuu@netti.fi

  VastaaPoista
 62. Ostaisin jotain ihanaa uudesta mallistosta itselleni. Mukana kahdella arvalla, seuraan fb:saa. Sannukka85(at)gmail.com

  VastaaPoista
 63. Ostaisin uutta naistenmallistoa, joka on niin täynnä ihanuuksia että vaikea päättää minkä niistä hommaisi itselle :) Lahjakortin ansiosta saisin useamman ihanuuden koristamaan itseäni ;) Seuraan Facebookissa. anni.savolainen1@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Kankaita ostaisin. :) milla.rastas (at) pp.inet.fi

  VastaaPoista
 65. Ostaisin kangasta ja tekisin siitä jotain itselleni. Seuraan Facebookissa, 2:lla mukana :) jaana.lehtonen82@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Ostaisin meidän kohta syntyvälle vauvalle ja tulevalle isoveljelle samistelut vaatteet tuolla polku-kuosilla. Siniset ilvekset tulikin jo keväällä hankittua odottamaan myös tätä tulevaa veljes paria. :) fbn kautta seuraan, joten 2;lla mukana. Ja sähköposti kivikaudelta vanhalla tyttönimelläni: hennahalonen@netti.fi :)

  VastaaPoista
 67. Ostaisin uudesta naistenmallistosta vaihteeksi itselle ihanuuksia, Polkukin menee lasten ompeluksiin tilaukseen kunhan ilmestyy :) kahdella arvalla mukana, seuraan FB:ssä. Sposti: kaisa.sternberger at gmail.com

  VastaaPoista
 68. Mahtava juttu! :-) Kirjoitat asioista kivalla, jouhevalla, monipuolisella ja lukija ystävällisellä tavalla :-) Tykkään kovasti sun tyylistä vaikka harvoin tulee kommentoitua. Eiköhän ne lahjakortin eurot menisi kankaisiin :-D Ja molemmissa kanavissa seuraan.

  VastaaPoista
 69. Kankaita ostaisin minäkin :) Valinnanvaikeus tosin saattaisi tulla.

  VastaaPoista
 70. Siilitunikan ja legginssit tytölle. Seuraan Facessa. johanna.nummila@hotmail.com

  VastaaPoista
 71. Ostaisin lahjakortilla kankaita! Seuraan blogiasi Bloggerissa ja Facebookissa :)

  VastaaPoista
 72. Kankaita ostaisin:) Ja seuraan sinua Naamakirjassa

  VastaaPoista
 73. Ostaisin naisten vaatteita uudesta mallistosta. Mukana kahdella arvalla, seurailen fb:ssä. �� anna.keranen@wippies.fi

  VastaaPoista
 74. Ostaisin kankaita! su.koskinen@Gmail.com.

  VastaaPoista
 75. Ostaisin kankaita! su.koskinen@Gmail.com.

  VastaaPoista
 76. Täällä ilmoittautuu mukaan arvontaan myös yksi nosh-fani. Lahjakortin käyttäisin tällä kertaa lasten sijaan itseeni ja ostaisin collegetunikan. Liityin seuraaman sinua facebookissa. Uusi polku-kuosi näyttää myös juuri oman näköiseltä! Johanna.m.sallinen( ät ) gmail.com

  VastaaPoista
 77. Kahdella arvalla mukana, molemmilla seuraan :) Lahjakortilla ostaisin valmiita vaatteita tytölle tai itselleni tunikan! Vaihtelua ompelutyöhön ;)

  VastaaPoista
 78. Kahel arvalla mukana. Fbssä seuraan. Ostaisin joko tunikan tai kankaita

  VastaaPoista
 79. Kahel arvalla mukana. Fbssä seuraan. Ostaisin joko tunikan tai kankaita

  VastaaPoista
 80. Ostaisin uudesta naisten mallistosta itselleni jonkin ihanan tunikan :) Seuraan sinua Facebookissa, joten kahdella arvalla mukana! eeva.erkamo(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 81. Ostaisin uutta naisten mallistoa tai juurikin tätä polku-mallistoa tyttärelleni :) Seuraan fb:ssä. katri.varto@netti.fi

  VastaaPoista
 82. Ostaisin uusia kankaita ainakin. Seuraan fb:ssä blogiasi. pauliina.karpp@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Kankaita ostaisin, tai sitten uudesta naistenmallistosta itselleni jotain.
  Tuo polku-kangas harmaana näyttää IHANALTA!
  Seuraan FB:ssä.

  kirsielina.haverinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 84. Kankaita ostaisin. : Ainakin puuteria vinoraitaa ja mustavalkoista raitaa. :) Tuo uusi kuosipilkahdus on tosi kaunis! Seuraan bloggerissa.

  VastaaPoista
 85. Kahdella arvalla mukana! Ostaisin kankaita, ylläriylläri :D

  VastaaPoista
 86. Kahdella arvalla mukana! Ostaisin kankaita, ylläriylläri :D

  VastaaPoista
 87. Ostaisin myös kankaita. Tuoreena äitinä olen aloittanut uuden ompeluharrastuksen vauvanvaatteista. :) noora.nenonen(at)elisanet.fi

  VastaaPoista
 88. Kangasta ostelisin! Seurailen naamakirjassa. evegroundhill(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 89. Ostaisin todennäköisesti vauvalle bodyja tai esikoisella paitoja. :) suviseppa93@hotmail.com

  VastaaPoista
 90. Ostaisin jommallekummalle pojistani Noshin housut, niitä ei löydy vielä yksiäkään kaapista! Vaihtoehtoisesti joku paita, niiden kuoseja kun on vaikea vastustaa :) Facebookissa seuraan! saarikoski.jenni86@gmail.com

  VastaaPoista
 91. Kankaat on vieneet sydämeni 😊 2 arvalla mukana, fb:ssä seurailen. paivi.vallius@gmail.com

  VastaaPoista
 92. Yhdellä mukaan. Ostaisin itselleni jotakin ihanaa naistenvaatteista, sillä polkua on varmasti ostettava lapsille joka tapauksessa. :)

  Riina

  jamrii.m@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Ostaisin itselleni uuden naisten malliston raitatunikan tai pojalle jotain tulevasta talvimallistosta.

  Yhdellä arvalla mukana :)

  niina490@gmail.com

  VastaaPoista
 94. Ostaisin jotain pojalle tuosta ihanasta uudesta polku-kankaasta! ☺ Facebookissa seuraan eli kahdella mukana. mixy_90@luukku.com

  VastaaPoista
 95. Kankaita varmaankin tulisi hamstrattua lisää.
  Fb:n kautta seurailen eli kahdella mukana.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 96. Lastenvaatteita ostaisin lasten iloksi, Noshin vaatteet ovat olleet meillä todella tykättyjä. Bloggerin kautta seurailen. riiti81 (at) gmail.com

  VastaaPoista
 97. Ostaisin ihania kankaita. Seuraan fb:n kautta.

  virpi.tervonen@netti.fi

  VastaaPoista
 98. Kankaita ostaisin. Kide trikoo olisi ihanaa,mutta tulevat syksyn trikootkin näyttävät tosi kivoilta. Yhdellä arvalla mukaan!
  ooti-@suomi24.fi

  VastaaPoista
 99. Kankaita ostaisin. Fb:n kautta seuraan. henna.vainionpaa@gmail.com

  VastaaPoista
 100. Uutta naisten mallistoa varten tulisi kyllä tarpeeseen, niin paljon ihanuuksia lähdössä tilaukseen. :) Ja fb:n kautta ryhdyin seuraamaan. nina.tuderus@gmail.com

  VastaaPoista
 101. Ostaisin itselleni kivan tunikan!
  Kahdella arvalla mukana, bloggerin kautta lukijana. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 102. Ostaisin kankaita, joista ompelen vaatteita. Tykkäsin myös fb-sivustasi, joten kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 103. Kahdella mukana, fb:ssa seuraan.
  Ostaisin kankaita ja varmasti näitä uutuuksia eli Polkua ja raitaa lähtisi ostoskoriin!
  sarqmaailmalla@gmail.com

  VastaaPoista
 104. Vaikia olisi valinta, kankaita vaiko valamiita vaatteita :) Tytöille ostanu kaikkia ihanuuksia ja kankaista loihittu yksilöllisiä vaatteita. Olisikohan nyt aika tilata ittellekki jotakin, ihastuin naisten malliston huppariin ;) Kahella arvalla mukana, seurailen facessa. terhi.ollila@gmail.com

  VastaaPoista
 105. Ostaisin tytölle taskutunikan tai sitten itselle raitajakun tai kideleggarit. :)

  Kahdella arvalla mukana! :)
  wikman.jenni @ gmail.com

  VastaaPoista
 106. Yhdellä mukana! Noshia meillä on ollut ihan ekasta mallistosta lähtien ja ne vanhimmat aarteet on kaikkein rakkaimpia :) ostaisin pojille housuja jos voittaisin :)

  Email tarvittaessa blogin puolella.

  VastaaPoista
 107. Kankaat ostoksia ja facessa seurailen.

  VastaaPoista
 108. Kankaita ostaisin ompeluksiini, tulevaa diagonaaliraitaa ehdottomasti ainakin. Seurailen facessa, eli kahdella arvalla mukana :)
  S-posti:Laura.Huhtinen@gmail.com

  VastaaPoista
 109. Mukana yhdellä arvalla. Lahjakortilla ostaisin ehdottomasti kankaita, joista tulisi joulupukin pussiin lahjoja. e.silvola@luukku.com

  VastaaPoista
 110. Ostaisin itselle jotain naisten mallistosta ja pojalleni jotain vaatetta uudesta polku kuosista ehdottomasti. Mukana kahdella arvalla, seuraajana Facebookissa.. Sposti: j.lyyluoma@gmail.com

  VastaaPoista
 111. Mukana kahdella arvalla, ostaisin ehdottomasti jotain ihanaa tällä kertaa itselleni ja aikaisemmin en vielä seurannut, mutta asia korjattu ja aion seurata molemmissa :) heidi.kuusinet@gmail.com

  VastaaPoista
 112. Ostaisin itselle jotain naisten mallistosta. En ole vielä päässyt sovittelemaan, joten en tiedä mikä olisi lopullinen valinta, vaihtoehtoja on monia. Seuraan facessa. anne.sakkinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 113. Ostaisin muksuille housuja. Mukana kahdella arvalla, seuraan fb:ssä.
  hannaj(at)live.fi

  VastaaPoista
 114. Ostaisin pojalle housut ja/tai itselleni jotain kivaa. anu8@luukku.com

  VastaaPoista
 115. Kankaita ja yksi bodykin pojalle jäänyt kaihertaan �� aloin seurata facessa eli kahdella arvalla mukana. S-posti: paula.iisakka@gmail.com

  VastaaPoista
 116. Erittäin mielenkiintoinen postaus, kiva päästä näin tutustumaan lähemmin:) Noshin lahjakortti olisi tänne kovasti tervetullut:) 3 vaihtoehtoa löytyy, uutuuskankaista petrooli tai magenta flame tai sitten harmaa farkkucollege, bloggerissa seurailen. villapipo.info@gmail.com

  VastaaPoista
 117. Käyttäisin lahjakortin uuteen naistenmallistoon, varmaan taskutunika muuttaisi vaatekaapiini 😊 kahdella arvalla mukaan, fb:ssä seurailen. Essikirveskoski@gmail.com

  VastaaPoista
 118. Taskutunika itselle olisi ihana tai sitten ostaisin lahjakortilla jotain tytölleni. mirva.soppela@gmail.com

  VastaaPoista
 119. Liityin blogisi vakilukijaksi eli luen siis bloggerin kautta.
  Jos voittaisin, kankaitahan minä tietenkin ostaisin. Tykkään Noshin laadusta ja aika usein sieltä tulee tilausta tehtyäkin. :)

  VastaaPoista
 120. Ostaisin totta kai itselleni uusia kankaita ha ompelisin itselleni niistä mekkoja. Noshin kankaat ovat niin ihania ja laadukkaita! Ihana päästä lukemaan myös hieman kankaiden takana olevista ihmisistä, kiitos siitä! Mukana kahdella arvalla (Bloggerin kautta).

  VastaaPoista
 121. - Ostaisin uusia naisten malliston kankaita.
  - seuraan Kototekoa Facessa (ja Instassa :) )
  - kati.korkiakoski (at) gmail.com (ilman välilyöntejä ja @ kera :) )

  VastaaPoista
 122. Ostaisin Polka tunikan, aiemman malliston polkakuosiset "pallohousut" on tytön suosikki vaate. Muuta muu onkin juuri tullut tilattua. aino.nykanen (at) gmail.com (ilman välilyöntejä ja @ kera)

  VastaaPoista
 123. Kide-legginsit ostaisin itselleni. Lotte.seeck@gmail.com

  VastaaPoista
 124. Kide-legginsit ostaisin itselleni. Lotte.seeck@gmail.com

  VastaaPoista
 125. Ostaisin kankaita mm. polkua. Kaksi arpaa, seuraan fb. jaasan13@gmail.com

  VastaaPoista
 126. Kankaita ostaisin, tuo uusi Polku-kuosi on kyllä aivan <3 Kahdella arvalla mukana, Facebookissa seuraan :) sirpatai@wippies.com

  VastaaPoista
 127. Kahdella mukana. Seuraan bloggerissa ja ostaisin ehkä pojalle tiikeri-bodyn tai itselleni miniraita-puseron :) kochanieblogi@outlook.com

  VastaaPoista
 128. Ostaisin kide-mekon itselleni. mn6415@gmail.com

  VastaaPoista
 129. Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti uutuuskankaisiin! :) Seurailen Facebookissa, joten mukana kahdella arvalla! :) mia_janiina_83@hotmail.com

  VastaaPoista
 130. Käyttäisin kankaisiin. Facebookista toinen arpa. =) siru.vahtervuo@gmail.com

  VastaaPoista
 131. Kahdella arvalla mukana (Fb:sta toinen arpa).

  Ostaisin ehdottomasti noita ihania kankaita, joista pääsisi sitten itse tekemään juuri sellaisia vaatteita tyttärelle kuin haluan. :)

  VastaaPoista
 132. Käyttäisi tämän kauniin kankaan ostamiseen: http://nosh.fi/product/2091/kide-hiekka Mukana kahdella arvalla!

  VastaaPoista
 133. Yhdellä arvalla tällä kertaa mukana; Noshin kankaita tilaisin ehdottomasti.
  mamukarttunen@gmail.com

  VastaaPoista
 134. Kahdella arvalla mukana, tykätty Facebookissa :) Ja kankaita ostaisin tietenkin lisää :D
  katijohanna73@luukku.com

  VastaaPoista
 135. Kahdella arvalla mukana, olen facebook-tykkääjä. Kankaita ei koskaan voi olla liikaa, joten niitä ostaisin. Joku talvinen trikoo olisi kiva. sopolandian@gmail.com

  VastaaPoista
 136. Ostaisin: http://nosh.fi/product/1705/kide-mekko-harmaa
  Kahdella arvalla mukana, luen Bloggerin kautta.
  66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 137. Ostaisin uudesta naisten mallistosta mustan taskutunikan ja lapselle toiset rocstarhousut + muuta kivaa, voisin alkaa seuraamaan facessa hanna@aho-pynttari.fi :)

  VastaaPoista
 138. Ostaisin naisten mallistosta tunikan tai mekon. Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 139. Ostaisin uudesta Polku-mallistosta pojalleni jotain ihanaa :) Seurailen facebookissa,joten kahdella arvalla mukana.
  suutala.miia@gmail.com

  VastaaPoista
 140. Kahdella arvalla mukana. Nyt olisi käyttöä erilaisille trikookankaille :)

  VastaaPoista
 141. Kiitos Sanna mielenkiintoisesta juttusarjasta!
  Ostaisin mekon ja leggarit tyttärelleni tai mekon itselleni. Myös uusi polku-kuosi on kaunis. Juuri aloin seurata fb:ssä!

  VastaaPoista
 142. Ostaisin harmaan taskutunikan tai kankaita. Liityin facebookissa seuraajaksi joten kahdella arvalla mukana. tjk@live.fi

  VastaaPoista
 143. Seuraan Bloggerissa ja ostaisin vauvalle bodyn.

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 144. Lapsille ostaisin vaatteita, seuraan bloggerissa. Kahdella arvalla mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 145. Lapsille ostaisin vaatteita, seuraan bloggerissa. Kahdella arvalla mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 146. Siili-bodyt on ihania, samoin sydänhaalari. Jotain lastenvaatetta sillä ostaisin
  Kahdella arvalla blogger-lukija mukana arvonnassa
  janttarainen@luukku.com

  VastaaPoista
 147. Kahdella arvalla mukana. Salsa-mekko mustana, voisi olla ihana
  arhippainen@luukku.com

  VastaaPoista
 148. Yhdellä arvalla mukana. Ostaisin Rock Star-housut petroolin värisinä
  arskari(at)gmail.com

  VastaaPoista
 149. Voih tää on paha.. ostaisin kangasta ja ihanan leikkiasun tytölle ☺ meianperhe@gmail.com

  VastaaPoista
 150. Ostaisin kankaita! Mukana kahdella arvalla! sonja.honkanen@kotiposti.net

  VastaaPoista
 151. Ylläripylläri, taitaisin ostaa kankaita! Vaan uuden malliston naisten vaatteetkin ovat aika herkkuja :) Ja olen lukijasi bloggerissa :) aino.nyberg (at) gmail.com

  VastaaPoista
 152. Sitä Polku-uutuutta tahtosin!
  Bloggerin kautta seuraan.

  VastaaPoista
 153. Sitä Polku-uutuutta tahtosin!
  Bloggerin kautta seuraan.

  VastaaPoista
 154. ostaisin jotain graafista kangasta omiin vaatteisiini! yhdellä arvalla mukana. - liina-maija(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 155. Ministar-mekko vaaleanharmaana olisi kiva. Kahdella arvalla blogger-lukija mukana
  marialuok(at)gmail.com

  VastaaPoista
 156. Huh, ehdinpäs vielä mukaan. Kaksi arpaa, bloggerin kautta seuraan ja lukijana. Kankaitahan minä ostaisin, kun en ole vielä Noshin kankaista mitään tehnyt :). hannannamit@gmail.com (nämä on tosi kivoja juttuja, huomaa sun taidon kirjoittajana)

  VastaaPoista
 157. Minä käyttäisin lahjakortin hankkimalla paidan tai tunikan vauvalahjaksi itselleni. annukkamaaria@gmail.com

  VastaaPoista
 158. Ostaisin kankaita! Kolmipyörää on pitänyt tilata jo alesta ja raitoja resoreina ja trikoina ja nauhoja kanssa! Lahjakortilla pääsisi alkuun:D Seuraan FB:ssä ja vilkuilen täällä, annamaijanjoulukuu@gmail.com

  VastaaPoista
 159. Kankaita ehdottomasti, niin hyvälaatuisia :) Yhdellä mukana. unelmiaelamaa@gmail.com

  VastaaPoista
 160. kankaita ostaisin! nämä vaan pysyy parhaiten kuin uutena pesusta toiseen. suviasikainen@gmail.com

  VastaaPoista
 161. Ostaisin lahjakortilla kankaista joko farkkucollegea tai uutta Polkua. Seuraan Kototekoa blogin ja FB:n välityksellä.

  VastaaPoista
 162. Kyllä menisi kankaiden valintaan :)

  Kahdella arpalipukkeella mukana :)

  madambcblog ( at ) gmail . com

  VastaaPoista
 163. Pojalle ostaisin jonkun pitkähihaisen puseron :)
  Kahdella arvalla mukana
  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
 164. Ostaisin pikkubroidille Rock Star-housut. Opiskelijan budjetilla ei juuri muuten naperoa lahjota :) Ja yksi arpa minulla mukana arvonnassa
  sampsapie(at)gmail.com

  VastaaPoista
 165. Hmm... paljon kivoja tuotteita, ehkä ostaisin Ministar-mekon.
  1 arpa
  mirkkulainen@luukku.com

  VastaaPoista
 166. Ministar-paita, värinä aqua. Arvalla mukana
  azlakki(at)luukku.com

  VastaaPoista
 167. Osallistumisaika on päättynyt! Suurkiitokset kaikille osallistujille ja uusille blogini seuraajille! Voittajat arvotaan keskiviikkona.

  VastaaPoista

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.