Käsityöharrastaminen

Käsityöharrastaminen
Käsityöharrastaminen

Helpot ja nopeat

Helpot ja nopeat
Helpot ja nopeat

Hemmottelu

Hemmottelu
Hemmottelu

20 JOULUISTA KÄSITYÖ- JA ASKARTELUIDEAA OHJEINEEN
jouluisia käsityö- ja askarteluideoita
Maaginen J. Se, jonka nimeä emme lausu liian varhain tässä blogissa. Nyt on kuitenkin syksy jo niin pitkällä, että on sen aika. Glögit lämpiämään ja kynttilät tuikkimaan - on aika aloittaa jouluiset käsityö- ja askarteluhommat! 

Poimi talteen Kototeon jouluiset ideat. Tässä nyt alkuun 20 ideaa ohjeineen ja lisää on tulossa. Blogiani pidempään seuranneille nämä ovat jo tuttuja, mutta halusin koota ne kuitenkin näin helposti löydettävään muotoon ja yhteen. Tämä toimikoon starttina, lisää on luvassa. - Tosin ei kyllä aivan samalla volyymilla kuin vuosi sitten, jolloin olin vielä tyttömme kanssa kotona.

HELPOSTI JA NOPEASTI

Suurin osa ideoista on helppoja ja nopeita toteuttaa - jopa siinä kuuluisassa viimetingassa. :) Kaikki ohjeet on määritelty vaatimustason mukaisesti alla olevalla merkintätavalla.

OSALLISTU #KOTOTEONJOULU

Täytetään Instagram joululla! - Jaa omat toteutuksesi Kototeon jouluisista ideoista tai omasi Instagramissa hashtagilla #kototeonjoulu! Kaikkien kuvia jakaneiden kesken arvotaan palkintoja. - Niistä lisää myöhemmin!

joulukranssi


Näin teet tyylikkään nahkaporon kuusenkoristeeksi! 
Kuusi kertaa kuusi: valitse ja tee oma sisustuskuusesi
Lasten silhueteilla koristeltu sisustustyyny ja vinkkejä lahjojen antamiseen
Kolme kertaa himmeli
Joulukoristeita ommellen ja kierrättäen
Sisustuskorit letittäen ja ommellen ontelokuteesta
Näin viimeistelet joululahjat itse tehden


Kaikki Kototeon jouluideat löytyvät jatkossa täältä, KLIK!

Jokos sinä olet aloittanut joulupuuhat vai kuulutko kaltaisiini viimetingan hösääjiin?


8 kommenttia

 1. Ai, että määkin tykkään J:sta! Ihan pikkuisen olen jo suunnitellut omaa blogini joulukalenteria, mutta en ole ihan varma, avautuuko tänä vuonna joka päivä uusi luukku vai miten. Ja tiedätkö, eilen ostin valmista torttu- ja piparitaikinaa. :D Meillä on ollut lasten kanssa sellainen perinne, että syysloma päätetään pipareiden leipomiseen. Syksy on mennyt, nyt katseet käännetään eteenpäin, sinne J:un. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi piparit ja tortut! niitä en ole vielä tehnytkään, mmt glögiä on lämmitelty useaan otteeseen. :) Odotan innolla joulukalenteriasi!

   Poista
 2. Syksy on ollut pitkä, värikäs ja lämmin, joten ajatukset eivät ole vielä suureen juhlaan yltäneet, joten uskon että pakostakin kuulun niihin viime tingan häslääjiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä tässä vielä mikään kiire olekaan. Jos mulla ei ois blogia, tekisin viimetipassa kaiken. Mut nyt olen näemmä sitoutunut tekemään joulua hyvissä ajoin. ;)

   Poista
 3. Haa, täällä on muuten paistettu ekat piparit, siis syötykin ne jo:D ja "joulun"ekasta maraboun symphony konvehtirasiastakaan ei ole jäljellä kuin kuoret:D Kausivalot viritelty ikkunoihin ja..Täytyy jotain askartelujuttuja keksiä, ettei aika kävisi pitkäksi joulua odotellessa:D Tuo nahkaporo on niin hieno:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sähän oot ollu todellakin sit early bird! :) Ja kiitos.

   Poista

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.