Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

Kototeon käsityömarkkinan Instagram Storyssa lauantaina

käsityömarkkinat


Toisinaan spontaanisti syntyneet ideat lähtevät heti lentoon ja parhaimmillaan toisetkin innostuvat niistä. Olen itse melko impulsiivinen ja helposti innostuva luonne. Tällä viikolla sen tuotoksena syntyi ajatus virtuaalisista käsityömarkkinoista.

Järjestän Instagram Storyssani joulukuun 24. päivään saakka yhteisöllistä joulustooria, jonne nostan kaikkien käsityöaiheisia kuvia. Se taisi olla maanantai, kun aloin miettimään, että olisipa mukava nostaa esille myös kotimaisia käsityöalan yrityksiä. Ja mitäpä joulutarina olisikaan ilman markkinoita. Siitä sai alkunsa ajatus Kototeon käsityömarkkinoista.

Kokeilin kepillä jäätä ja laitoin meiliä noin 30 käsityöalan yritykseen. Aikataulu oli yrityksienkin kulmasta täysin järjetön eli heidän tuli miettiä markkinasisältönsä ja toimittaa siihen liittyvät kuvat minulle kahden päivän varoajalla. Mutta niin vain yli 20 yritystä vastasi miltei saman tien, että ilman muuta osallistuvat. Ihan huikeaa!

Inspiraatiota, tarjouksia ja arvontoja

Instagram Storyni käsityömarkkinoilta voit siis saada vielä inspiraatiota joulun tekemiseen ja lahjoiksi: joulukuoseja, askartelu- ja käsityöpaketteja, lankauutuuksia, tarjouksia ja arvontoja. 

Mukaan ovat ilmoittautuneet seuraavat yritykset: Nappinja, Eurokangas, Lankava, Ehta, Paapii, Kässäkerho Pompom, Werkleray, Mereen, Nuppu Print Company, Almandiini, Paapo, Verstas 247, SWP Worldwide (Husqvarna Viking, Singer, Pfaff), Lankakauppa Kerä, Kierrätyskeskus, Nurja, Mimiicreative, Unelmallinen, Unelmankin, Nuttuna, Jepukka ja Scriptcreative.

Kototeon käsityömarkkinat @kototeko-Instagram tilini Storiesissa siis la 7.12. Käytännössä aion julkaista markkinaosastot yöllä eli yökyöpelit pääsevät markkinahumuun jo pe-su välisenä yönä. 

Tervetuloa ja ihanaa itsenäisyyspäivän iltaa!

2 kommenttia

  1. Mahtava idea! Innolla jo odotan mitä kaikkea kivaa yritykset ovat keksineet!

    VastaaPoista

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.