Ohjeet ja vinkit

Ohjeet ja vinkit
Ompeluohjeet ja -vinkit

Tee lapsen kanssa

Tee lapsen kanssa
Kototekoja lapsille

Sisustusteot

Sisustusteot
Koti

Neulotut minipehmot

neulottu pehmoeläin

Toisinaan somesta bongattu idea tempaa mukaansa niin voimallisesti, että se jyrää altaan kaiken muun: sekasotkuisen kodin, astiaröykkiöt, siivousta kaipaavan ompelunurkkauksen, uuden vuoden järjestelyt sekä kaikki muut käsityöt, joita olit ajatellut tehdä juuri näinä päivinä. 

Kun Strömsöstä tuttu Lee Esselström julkaisi muutama päivä sitten Instagram-tilillään kuvia helpoista minipehmoista, huomasin jo kiitäväni lankakoreja kohti. Kyllä: tällaiset oli aivan pakko tehdä ja heti! 


neulottu pehmoeläin
neulottu pehmoeläin
Näiden pehmojen tekemisen hauskuus piilee paitsi söpössä ulkomuodossa, niin erityisesti helpossa tekotavassa. Hahmoa varten neulotaan kapea putkilo, joka kavennetaan pipokavennuksien tapaa. Sitten kirjotaan silmät, täytetään pää, kiristetään pienillä ompeleilla kaula, täytetään loppuosa ja ommellaan päälle käsien ja jalkojen rajat. Lopuksi alareuna kiinni. Siinäpä se. Tai ne ei aivan: eli korvat ja halutessaan voi toki tehdä pupulle hännänkin. Tarkempi ohje löytyy Lee Esselströmin IG-tililtä. 

Minusta näistä tuli kyllä supersöpöt. Pupun ilmeeseen en ole täysin tyytyväinen, mutta nallukasta tuli ihana ja minusta se suorastaan huusi päähänsä pieniä silmälaseja. :) 

neulottu pehmoeläin
neulottu pehmoeläin
Ihanaa Uutta Vuotta sinulle ja suurkiitokset tästä vuodesta! Ihanaa, että olet siellä! :) Ensi vuonna jatkan tuttuun tapaan blogihommia sekä ohjeiden tekemistä blogiin, Instagramiin sekä mm. kotiliesi.fi-sivustolle.2 kommenttia

  1. Ihanat pikku pehmot ja kiitos ohjeesta <3 Ihanaa uutta vuotta 2020 <3

    VastaaPoista

Jätä merkki käynnistäsi. Yksinpuhelu on tylsää... :)

Sisällön tarjoaa Blogger.